Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Om våre tjenester
Konferanser
Incentive
Kick-off reiser
Grupp- og spesialreiser
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send


VÅRE TJENESTER

Vi skreddersyr deres reise

Vårt mål er å oppnå deres mål. Med mye kunnskap om våre destinasjoner samt gedigen erfaring med å arrangere gruppereiser, skaper vi reiseløsninger som er tilpasset deres unike forutsetninger og behov.

Vi arbeider med å hjelpe deg bygge og opprettholde relasjoner, formidle budskap, styrke deres image eller teamfølelse. Fortell oss hvilken effekt dere vil ha ut av deres arrangement, så tilrettelegger vi forutsetningene for å kunne oppnå dette.

VÅRE TYPER AV ARRANGEMENTER
Konferanser

En konferanse på en ny plass gir distanse til arbeidets hverdag. Dere får nytt perspektiv når dere vil utvikle og diskutere organisasjonens virksomhet kollegaer imellom. Våre prosjektledere leverer en løsning for hele arrangementet.

Incentive

Det finns ingenting som slår en unik reiseopplevelse når det kommer til å stimulere medarbeidere eller belønne partners. Sammen med våre prosjektledere skreddersys et engasjerende som gir erkjennelse til oppnådde resultat og mål.

Kick-off reiser
En kick-off i et annerledes miljø er en utmerket innramning for starten på et prosjekt, en ny virksomhet eller virksomhetens årlige møte. Sammen med våre prosjektledere utformes et motiverende program med eksempelvis kortere møter/konferanser og passende aktiviteter for deres organisasjon. Dere fokuserer både på virksomheten - og på å ha gøy sammen.
Gruppe- og spesialreiser

Gruppereiser er fellesbetegnelsen for våre øvrige typer av reisearrangementer. Det kan for eksempel være alt fra studiereiser, universitetskurser, skolereiser, bussrundreiser, lesereiser til rene turistgrupper. Våre prosjektledere legger tilrette et attraktivt og velorganisert program som er tilpasset deres mål med arrangementet.

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB