Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Skriv ut

 

 

Om Riga

 

Siden Lettland ble selvstendig i 1991 har Riga blitt kjent som den livligste byen i øst og er nå om dagen et veldig populært konferansereisemål. Byen er kjent for sitt rike kulturtilbud, sin velbevarte arkitektur og det pulserende utelivet. Riga er en prisverdig destinasjon som ligger tett på Norge og har bra forbindelser. Med sitt store tilbud av sentralt beliggende hoteller, utmerkede konferansefasiliteter og underholdene aktiviteter er Riga en perfekt plass for firmaarrangementer.

Velbevart arkitektur

 Av forklarlige grunner pleier Riga å kalles for "The capital of Art Nouveau" - nesten halvdelen av alle bygningene i Rigas sentrum er bygd i Art Nouveau- eller Jugendstil. Byen er unik ved å ha så mange velbevarte bygninger i denne dekorative, elegante stil. Under en periode i Rigas historie var det mer eller mindre forbudt å bygge hus i andre materialer enn tre, hvilket medførte at byen også huser mange vakre trebygninger.

Store shoppingmuligheter

 I sentrale Riga ligger Europas største tradisjonelle matmarked, full av kulinariske spesialiteter som gjenspeiler landets variasjonsrike matkultur, inspirert av mange forskjellige kulturer. Byen har også et stort tilbud av eksklusive gourmetrestauranter med utsøkte retter til veldig tilfredsstillende priser. Her finns dessuten en utbrett cafékultur og mange små hyggelige steder ligger rundt omkring byen.

I de seneste årene har det skjedd en eksplosiv tilvekst av trendige kjøpesenter i byen. I de gamle bydelene og i sentrale Riga ligger utallige butikker som selger alt fra antikviteter og kunsthåndverk til smykker til overkommelige priser.

Rekreasjon, uteliv og kultur
Riga er kjent for sitt vibrerende uteliv som fortsetter langt inn i natten. På folkemunne pleier Riga å kalles "byen som aldri sover" og for den uttrøttlige finns her et stort utvalg av puber, nattklubber og casinoer. I Riga finner man også et av de fremste operahusene i hele Europa. Det var en av de første bygningene som ble renovert etter at Lettland ble selvstendig. Her tilbys et rikelig og profesjonelt tilbud av forestillinger i et fantastisk miljø.

Straks utenfor Riga ligger den historiske badebyen Jurmala, dit svenskene kom før i tiden for å kurere sig. Det er en pittoresk by med vakre strender. Her finns i dag flere moderne spaanlegg som tilbyder varme bad og massasje i et avkoblende miljø.

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB