Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Skriv ut
img1img1 

 

Incentive i Riga

Motiver medarbeiderne eller partners med en engasjerende og spennende reise som gir et velfortjent skulderklapp for oppnådde resultater. I Riga finns mange muligheter til arrangementer med minnesverdige opplevelser som skaper en positiv følelse blant deltagerne. Sammen med våre prosjektledere sammensettes et opplegg etter deltagernes interesser og ønsker.

 

For mer informasjon og for å diskutere idéer for deres arrangement, kontakt våre prosjektledere på telefon 22416910.


Vennligst benytt blanketten i linken nedenfor ved tilbuds forespørsel.

Tilbuds forespørsel

 

 

Programforslag

Dag 1: Ankomst – sightseeingtur
Fly til Riga. Ved ankomst på flyplassen mottas gruppen av guide og buss. Dere drar på en sightseeingtur gjennom Riga direkte fra flyplassen for å gjøre dere bekjent med byen. Sammen med vår kyndige guide opplever dere noen av byens absolutte severdigheter. Deretter drar dere til hotellet for innsjekking og en velkomstdrink. På kvelden spiser dere middag på en lokal restaurant.
Dag 2: Til fots i gamle byen
En kyndig guide tar dere med på en tur til fots gjennom de gamle bykvarterene der dere får innblikk i Rigas nåtid og historie. Her finns mange vakre restaurerte bygninger og severdigheter samt restauranter, caféer og gallerier. Dere besøker deretter det kjente Riga Balsam og prøvesmaker de lokale ølsortene og tradisjonell lettisk snacks. På kvelden middag på en lettisk restaurant som byr på utsøkte lokale spesialiteter. Etter middagen drar dere ut på en kveldstur der dere får oppleve byens brede utbud av underholdning og uteliv gjennom en rundvandring mellom byens puber og nattklubber.
Dag 3: Spa og besøk på operaen
Dagen starter med en busstur til den historiske badebyen Jurmala som ligger ved havet straks utenfor Riga. Dere besøker det moderne rekreasjonssenteret i Hotel Jurmala Spa som tilbyr gjenoppbyggende varme bad, kroppspleie og massasje i et avkoblende miljø. Dere spiser lunsj på hotellet og begir dere tilbake til Riga. På ettermiddagen besøker dere Rigas fantastiske operahus og får en guidet rundtur som tar dere bak kulissene. Der får dere innblikk i arbeidet og forberedelsene til forestillingene. Etter rundturen ser dere på en av operaens mange forestillinger. På kvelden middag på en lokal restaurant.
Dag 4: Rundvisning og middag på slottet Rundale
Formiddagen er fri for shopping eller egne utforskninger av Riga. På ettermiddagen drar dere til Rundale slott i nærheten av Riga der dere blir mottatt på kongelig maner med en flott seremoni. Deretter arrangeres en rundvisning på slottet av vår guide, som forteller om slottets historie og det daglige livet før i tiden. Etter rundvisningen organiserer vi en sammenkomst i klassisk 1800-tallsstil i en vakker sal i slottet, der dere bydes på en utsøkt middag og får oppleve en klassisk konsert med barokkmusikk.
Dag 5: Hjemreise
Hjemreise på morgenen/ved lunsjtid
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB