Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Skriv ut
img1img1

Kickoff i Reykjavík 

 

Kickoff Reykjavik


Kick-off reiser kan være starten på et prosjekt eller en ny virksomhet – dere fokuserer både på virksomheten og på felles moro.

Programmet, som lages til sammen med våre prosjektledere, inneholder ofte et kortere innslag av møte eller konferanse. Under reisen gjennomfører dere aktiviteter som er lempelige for deres organisasjon slik at felles utfordringer på reisen bygger en stabil base for felles anstrengelser ved hjemkomsten.
For mer informasjon og for å diskutere idéer omkring deres arrangement,
kontakt våre prosjektledere på telefon 22416910.


Har du forespørsel angående våre tilbud anvend linken nedenfor:

Tilbuds forespørsel

 

 

Programforslag

Dag 1: Ankomst til Island – Den Blå Lagune
Fly til Island. På flyplassen møtes gruppen av guide og buss. Dere starter med et avkoplende varmt bad i Den Blå Lagune, en lyseblå oase som er omgitt av golde lavafelt og hvor vannet holder ca 38 grader. Etter badet videre til deres hotell i Reykjavik. Om kvelden felles middag.

Dag 2: Konferanse og kurser – Skattejakt
Dagen begynner med en kortere konferanse eller kurs i hotellets konferanselokaler. Felles lunsj på restaurant. Om ettermiddagen gjennomfører dere en skattejakt i Reykjavik. Under avslapnende former samarbeider deltagerne og motiveres gjennom lekne utfordringer. De ulike konkurrerende gruppene tar seg rundt til stasjoner i byen, hvor det gjelder å løse forskjellige oppgaver. Samtidig får dere oppleve nye sider av byen og noen av dens mest spennende plasser. Om kvelden middag da det vinnende laget kåres og blir feiret.
Dag 3: Ridning på islandshest – Reykjavik – Avskjedsmiddag
Gruppen drar til Eldhestars ranch utenfor Reykjavik for en ridetur på islandshesten, som trygt tar sin ryttere gjennom landskapet – uansett vær og sesong. Etter rideturen spiser dere lunsj på gården og vender derpå tilbake til Reykjavik. Ettermiddagen er fri til disposisjon etter eget ønske. Avskjedsmiddag om kvelden på en hyggelig restaurant og derpå besøk på en av byens nattklubber.
Dag 4: Hjemreise
Hjemreise om morgenen.
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB