Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Skriv ut

 

Informasjon om Reykjavik

 

I verdens nordligste hovedstad, Reykjavik, slår varmen og gjestfriheten ner isen. Reykjavik og Island er en eksotisk men samtidig trygg destinasjon. Med et stort utbud av sentrale hotell, utmerkete konferansefasiliteter og et utall aktiviteter i Islands spennende natur er Reykjavik en perfekt destinasjon før firmareisen. Fornem byens puls, nyt av dens spennende og rikelige kultur- og fornøyelsesutbud eller opplev noen av de fantastiske severdighetene som finnes bare på noen times avstand.

En liten by med en intensiv puls
Reykjavik har et spennende og variasjonsrikt kultur- og fornøyelsesutbud. Her kan alle tilfredsstille sin smak : for den som vil more seg finnes alt fra gemyttlige puber og første klasses restauranter til fartsfylte dansepalass og hete diskotek, hvor dansen varer til langt fram på småtimene. Den kulturinteresserte finner et mangfoldig utbud av museer, gallerier, konserter, teater- opera- og ballettscener.
Med naturen rundt hushjørnet

 Island er et skoleeksempel på hvordan naturkreftene har formet jorden gjennom vulkanske utbrudd, jordskjelv og erosjon. Den spesielle floraen og faunaen som trives bra i Islands relativt milde klima bidrar til bildet av et enestående og meget spennende land.

Reykjavik er omgitt av Islands unike og karakteristiske natur med isbreer , vulkaner og varme kilder. Nære byen ligger den vidunderlige Blå Lagune, en lyseblå oase omkranset av et goldt, vulkansk landskap. Det 38 grader varme vannet kommer fra Islands glohete underjord , hvor kildevann har blandets med havvann og skapt en stimulerende og livgivende blanding. Et ”must” er også et besøk til de varme kildene ved Geysir, hvor kilden Strokkur spruter en vannsøyle opp i skyen hver sjette minutt.

Kulinariske eventyr
Det lekre islandske kjøkkenet bunner i Islands rene natur, hvor bare det beste er godt nok. Råvarer av høy klasse fra de nærliggende fiskevannene, den rene landsbygda og fra de varme veksthusene danner basisvarene hos byens restauranter. La deg lokkes av lekre internasjonale menyer eller av ekte islandsk husmannskost, som kan være en opplevelse nok.

God appetitt og stor fornøyelse – Góda skemmtun í Reykjavik!
Landet med unike aktiviteter og opplevelser
Et steinkast fra bygrensen finnes en mengde muligheter til både intensive naturopplevelser og spennende aktiviteter. Det finnes mye å foreta seg – alt fra klassiske rundturer og bad i varme kilder til spennende og fartsfylte utfordringer så som ridning, superjeepsafari, rafting, fjellklatring og snøscooterturer.

På Island finnes et flertall fiskerike elver for ørret- og laksefiske, naturskjønne leder og stier å oppdage til fots eller ridende på den berømte islandshesten. For golfentusiasten finnes flere spennende golfbaner av forskjellig størrelse, klasse og vanskelighetsgrad innom rekkevidde - om vinteren kan du dessuten spille isbre – golf.
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB