Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Skriv ut
img1img1 

 

Incentive Reykjavik

På Island har dere mulighet å gjennomføre unike aktiviteter i en fantastisk natur som gjør det hele til en uforglemmelig opplevelse. Til sammen med våre prosjektledere velger dere et opplegg med vel koordinerte aktiviteter og utfordringer som er tilpasset deltagerne og som stimulerer dem og organisasjonen.
For mer informasjon og for å diskutere idéer omkring deres arrangement,
kontakt våre prosjektledere på telefon 22416910.


Har du forespørsel angående våre tilbud anvend linken nedenfor:

Tilbuds forespørsel

 

 

Programforslag

Dag 1: Ankomst til Island - Vikingarrangement
Fly til Island. Gruppen blir møtt av sin guide på flyplassen. På vei fra flyplassen blir gruppen overrasket av vikinger i friluftsområdet Heidhmørk. Her finnes sjanse å få innblikk i den islandske vikingkulturen med en øl, dram og en smak på islandske spesialiteter. Deretter fortsetter vi til Hotell Ørk, som ligger på den sydvestlige delen av Island, ca 45 minutters reise fra Reykjavik.

Dag 2: Superjeepsafari - Isbuffét

Om morgenen blir gruppen hentet i superjeeper, en islandsk innovasjon, som bygger på en modifisert firehjulsdrevet jeep. Vognen er spesialutrustet for de harde vei- og terrengforhold som er på Island, med ujevne grusveier, vassdrag og issprekker. Vi kjører sydover på øya der vi møter makeløse landskap med majestetiske fossefall, vidstrakte isbreer og bratte klipper. Til lunsj spiser dere en isbuffet inntil isbreen Mýrdalsjøkull. Etter lunsj en snøscootertur på isbreen, Islands fjerde største, og derpå fortsatte oppdagelser. Kvelden avsluttes med middag på hotellet. En dag full av intense opplevelser som blir en riktig energikikk!

Dag 3: Den Gylne Sirkelen - Rafting

Under dagen besøker vi Den Gylne Sirkelen, en klassisk rute på Island, og passerer mange av de naturfenomen som landet er kjent for. Vi begynner i byen Hveragerdhi, hvor frukt og grønsaker odles ved hjelp av geotermisk energi. Turen fortsetter til vulkankrateret Keridh, det gylne fossefallet Gullfoss og det berømte geotermiske området ved Geysir. Der ser dere geysiren Strokkur sprute mektige vannsøyler mot skyen. Etter lunsj i området kjører dere til isbrefloden Hvítá for rafting – en helt igjennom adrenalin- forhøyende opplevelse i en scenisk omgivelse. Siste stoppsted for dagen er Thingvellir Nasjonal Park, kjent for sin vakre natur og interessante historie og geologi. Etter Thingvellir fortsetter dere til Reykjavik for å sjekke inn på deres hotell. Om kvelden spiser vi middag for å etterpå utforske Reykjaviks fornøyelseliv.

Dag 4: Hjemreise
Ved lunsjtid hentes gruppen for en guidet tur til Den Blå Lagune som et avkoplende slutt på en intensiv reise .Lagunen er en lyseblå oase omgitt av karrige lavafelt, hvor vannet er ca 38 grader C. Dere begynner med en lunsj på Brasserie Blue Lagoon, etterfulgt av et varmt og oppfriskende bad med en cocktail ” a la Den Blå Lagune” som serveres inntil vannet. Etter badet kjører dere varme i kroppen til flyplassen Keflavik der dere sjekker inn for å fly hjem.
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB