Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Skriv ut

 

Aktiviteter

Bad

Å nyte av badekulturen på et av Islands mange utebad er en avslappende måte å starte dagen på, eller runde av en lykket utflukt og konferansedag. De mange bassengene i Reykjavik, med sitt dampende vann, oppvarmet av jordvarmen , har man sagt er byens svar på Londons puber og Paris’ kafeer.
Et besøk på et utebad omfatter to til fire timer etter eget ønske og gir rom for å slappe av og oppleve den golde naturen helt innpå, samtidig som man får innblikk i en klassisk, islandsk folkefornøyelse.

Lengd och periode:
2 - 4 timer / Hele året

Rafting
Å til sammen utfordre den islandske naturen og beseire en av dens fosser. Rafting gir gruppen en felles opplevelse og styrker teamfølelsen, og det kan gjennomføres mange steder på øya. Noen av de mest populære fossene på Island finnes ved fossefallet Gullfoss og ved isbrefloden Hvítá med sine sceniske vyer og de ligger i nærheten av Reykjavik.
Rafting kombineres vanligvis med noen annen aktivitet og en utflukt og avvikles på alt mellom en til fem timer alt etter ønske. Transfer direkte til og fra Reykjavik tar ca to timer. Finnes i ulike vanskelighetsgrader som hver for seg passer alle typer av grupper.

Lengd och periode:
1 - 5 timer / Mai - Oktober
Firmaolympiade
Sveis sammen teamet gjennom utfordrende konkurranser som motiverer og engasjerer. Aktivitetene i en firmaolympiade kan være av forskjellig omfang og innehold alt etter det som passer den aktuelle gruppen best.
Utfordringene kan være både fysiske og problemorienterte. Dere har muligheten å gjøre alt fra morsomme innslag som: paintball, isbregolf og gokart, fysiske utfordringer i naturen som en hundespannstur, og problemløsninger som setter hodet på prøve- for eksempel GPS-orientering hvor deltagernes orienteringsevne og tålmodighet testes.


Lengd och periode:
3 - 5 timer / Hele året
Havfiske
Kanskje dagens fangst blir dagens middag? Island byder på første klasses fiske til havs. Ta båten enten fra havnen i Reykjavik eller det nærliggende Hafnarfjørdur og prøv fiskelykken langs den islandske kysten. På turen som tar tre til fire timer bruker man fiskestang eller snøre
Torsk er den fisk man fanger mest i disse farvann.


Lengd och periode:
3 - 4 timer / Hele året
Golf
Golf
Med over 50 baner er Island det land i Europa som har tettest med baner, la være at mange baner blott har 9 hul. Banene er av skiftende kvalitet, men det finnes et godt urvalg av bra baner i nærheten av Reykjavik. En runde gir en utmerket mulighet til å nyte av skjønnheten og roen i det islandske landskapet med mange baner som ofte ligger mitt i den golde og eksotiske naturen.
Banene på øya passer for så vel nybegynnere som erfarne golfspillere. Vi hjelper dere å finne lempelige baner i nærheten av Reykjavik.

Lengd och periode:
6 - 8 timer / Juni - September
Ridning på Islandshester

Fordi Island hatt importforbud av hester siden 1100-tallet , har islandshesten fått sitt spesielle særpreg. Det er en trygg kamerat som tar deg gjennom det islandske terrenget og den fantastiske naturen uansett sesong og værforhold.
En ridetur kan gjennomføres som en del av et program og som en egen utflukt, på noen timer opp til en hel dag, i nærheten av Reykjavikog rundt større delen av Island. Turene går langs fjellskråninger og bratte klippvegger og blant øde lavafelt og storslagne raviner.Ridning
på islandshesten passer også for helt uerfarne ryttere. Hestene fordeles i gruppen etter rytternes erfaringer og vi ser til så at deltagerne får den utrustning og de instrukser som trenges for turen.

Lengd och periode:
2 - 8 timer / Hele året

Skattejakt

Skattejakten inneholder utfordringer og aktiviteter hvor gruppen samarbeider og i fellesskap strever mot et mål. Gruppen motiveres og sveises sammen og får oppleve noen av de mest spennende plassene i Reykjavik og rundt om på Island.
Opplegget på en skattejakt varierer. Et program inneholder at sjefen for firmaen blir kidnappet av vikinger og skal reddes av medarbeiderne. Gruppen deles opp i flere mindre grupper som får løse problem på ulike plasser i Reykjavik. Utfordringen er både intellektuell og fysisk. . De forskjellige gruppene som tevler skal finne frem i byen til de ulike stasjonene, som eksempelvis inneholder karaoke ( blir filmet for senere visning ), problemløsning i et av byens utebad, krevende oppgaver på en bra pub, blindtest av mat og brennevin ved havnen, brytning med en riktig sterk islender og tipsrunde kring noen av byens landemerker.

Lengd och periode:
4 - 6 timer / Hele året

Spa

Et spa-besøk er et avslappende velvære for kropp og sjel. På Laugar Spa , Reykjaviks største, får dere noen avkoplende timer i de varme badene, massasje og et stort utbud av andre behandlinger. For de som er interessert finnes trening under oppsikt av kyndige instruktører.


Lengd och periode:
2 - 3 timer / Hele året

Superjeepsafari
Med superjeepen blir naturens hindrer en utfordring og opplevelse for passasjerene.
Superjeepen er en modifisert firehjulsdrevet jeep, spesialutrustet for å klare det ujevne terrenget som leder til mange av Islands mest spennende severdigheter.
En superjeepsafari kan pågå alt fra noen timer til å strekke seg over hele dagen, og kan kombineres med andre aktiviteter som snøscootertur, ridning, rafting og forskjellige teambuilding- aktiviteter. Gruppen kan stoppe på interessante plasser som de oppdager langs veien.
Eksempel på superjeeputfluker er det golde kystlandskapet ved Reykjanes, naturreservatet Thórsmørk, som romer noen av de mest storslagne isbreer på øya, og Landmannalaugar med bad i naturlig oppvarmete kilder og et fantastisk landskap.

Lengd och periode:
5 - 10 timer / Hele året
Hvalsafari
Det er få plasser hvor den ville naturen er mer tilgjengelig enn på Island. Langs hele Islands sydvestkyst lever mange forskjellige arter av delfin og hval, og deres grasiøse bevegelser i vannskorpen, hopp og spektakulære dykking kan beskues bare en kort båttur fra Reykjavik. Island er også en av de få plasser på jorden hvor man har sjansen å oppleve verdens største dyr, blåhvalen, når forutsetningene herfor er de riktige.
Utfluktens varighet er avhengig av hvor langt ute hvalene befinner seg. Regn med noen timer av spaning ute til havs. De lengre utfluktene går bare under sommermånedene juni –august.

Lengd och periode:
3 - 12 timer / Mai - SeptemberUtflukter
Akureyri og Myvatn
Geologiske fenomen på nordlige Island

Etter mindre enn en time lander flyet fra Reykjavik i Akureyri, den vakre hovedplassen på nordlige Island. Herifra fortsetter vi med buss til området rundt Myvatn, en av den islandske naturens største skatter.
Vi legger merke til den frodige landsbygden rundt sjøen med en rekke av spektakulære geologiske fenomen. Utflukten er full av interessante opplevelser – majestetiske fossefall, varme bad, stivnet lava, kalksteinssøyler og – grotter, farverike leirer og en gold villmark ved siden av en rik, grønn vegetasjon.

Lengd och periode:
12 timer / Hele året

Den Blå Lagune
Varme bad blant lava
Et besøk på Den Blå Lagune er nesten et ”must” når dere kommer til Island. Lagunen er en lyseblå oase, omgitt av et goldt vulkansk landskap. Vannet som holder 38 grader kommer fra Islands glohete underjord, hvor kildevann blandes med havvann og skaper en stimulerende og livgivende blanding.
Et populært alternativ er å besøke Den Blå Lagune direkte ved ankomsten til Island. Lagunen ligger på veien mellom Keflavik flyplass og Reykjavik og dere kan nyte av et underbart bad før dere sjekker inn på hotellet. Dere kan også dra til Den Blå Lagune direkte fra Reykjavik eller i anslutning til hjemmereisen hvis dere reiser om ettermiddagen.


Lengd och periode:
3 - 6 timer / Hele året
Gylne Sirkelen

Islands klassiske severdigheter

Den Gylne Sirkelen er en klassisk utflukt som fanger opp mange av de naturens underverk som Island er så velkjent for. Første stopp er landsbyen Hveragerdhi hvor man ved hjelp av jordvarme odler frukt og grønsaker i veksthus. Derpå reiser vi mot vulkankrateret Keridh og videre til biskopsetet i Skálholt. Turen fortsetter til det vakre fossefallet Gullfoss og de varme kildene ved Geysir, hvor kilden Strokkur spruter sin vannsøyle høyt mot skyen hver sjette minutt. Turen blir avsluttet med et besøk i Thingvellir nasjonalpark hvor vi får ta del av områdets vakre natur og interessante historie og geologi.

Lengd och periode:
6 - 8 timer / Hele året

Landmannalaugar
Ett smaksprøve på villmarken
Landmannalaugur er en unik naturperle beliggende inne på islandske høylandet, et område som anses som Europas største villmark.
Fra Reykjavik passerer man den store sletten på sydlige Island med dens severdigheter og varierende natur. Via foten av vulkanen Heklas når vi Landmannalaugur, en vakker oase omkranset av golde felt som blitt formet av vulkanutbrudd og innlandsisen. Vi bader i naturlig varme kilder som ligger bare et steinkast fra en fjellstue, der det finnes mulighet å overnatte. Om kvelden arrangeres grillfest. Neste dag passerer vi fossefallet Gullfoss og jordvarmeområdet Geysir på vei tilbake til Reykjavik, og om så ønskes gjør vi opphold ved en hest-ranch for å ri på islandshester.
Turen kan gjennomføres uten overnatting i Landmannalaugur.


Lengd och periode:
1 – 2 dager / Med buss april – oktober, med jeep året rundt.
Byrundtur i Reykjavik
Byrundturen i Reykjavik gir sammen med en kunnskapsrik guide en innblikk i byen før og nå.
Bussturen begynner i Breidhholt, i den østlige delen av byen og høyt over sentrum. Dette gir en flott utsikt over byen. Deretter passerer vi Árbærs friluftsmuseum og de geotermisk oppvarmete utebadene i Laugardalur. Turen blir avsluttet i den gamle bydelen med dens interessante miks av gamle og nye bygninger, fiskehavnen og mye mer.
Turen kan også foretas til fots med et annet program.


Lengd och periode:
2 - 3 timer / Hele året
Thorsmørk
Naturreservatet ved isbreene
En heldags utflukt med buss og superjeep til en av de vakreste naturreservatene på Island.
Thorsmørk ligger gjemt blant de tre isbreene Mýrdalsjøkull, Eyjafjallajøkull og
Tindfjallajøkull. Det finnes en mengde vandrerleder gjennom de trange dalgangene som er dekket med bjerkeskog og omgitt av et majestetisk fjell- og isbrelandskap. Under ferden krysser vi med våre firehjulsdrevne jeeper floder og vassdrag uten broer og opplever en sant islandsk natur. Det finnes mulighet å overnatte i en fjellstue eller vende tilbake til Reykjavik om kvelden. 

Lengd och periode:
1 – 2 dager / Med buss april – oktober, med jeep året rundt.
Vestmannaøyene

De vulkanske  øyene

Femten vakre vulkanøyer utenfor Islands sydkyst danner de berømte Vestmannaeyjar – Vestmannaøyene. Øyenes klipper utgjør hekkeplass for tusenvis av sjøfugler. Her eroderer havet fjellet slik at store hulrom og grotter formes. Hemøya er størst av øyene og der finnes Islands største fiskehavn. År 1973 ble Hemøya rammet av et stort vulkanutbrudd da en stor del av bebyggelsen ble begravet under lava, ingen menneske kom dog til skade. Også i dag
kan man se spor etter vulkanutbruddet.
Å fly fra Reykjavik tar ca 25 minutter og utsikten er storslagen. Vel fremme på Vestmannaøyene venter en guide som tar dere med på en rundtur med buss. Her har dere mulighet å bestige den nye vulkanen Eldfell ( 233 m.o.h. ) og føle den fra utbruddet 1973 fremdeles varme sanden. Den som ønsker det kan være med på en båttur langs kysten.

Lengd och periode:
5 - 8 timer / Hele året
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB