Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Om New York
Skriv ut
New York er USAs største by og nordmennenes mest populære reisemål. År 2005 besøkte 41 millioner turister New York og når byen blir nevnt tenker mange på gule taxibiler, Frihetsgudinnen og Wall Street. Men her finnes mye mer å oppleve, og det er tvilsomt om noen annen by i verden kan tilby like mye som New York.
Fra fart og spenning til roligere tempo

Første møtet med verdensbyen får en kanskje til å stoppe opp et øyeblikk. De store skyskraperne, de mange menneskene, trafikkintensiteten, atmosfæren og det enorme tilbudet av alt gjør at New York gir bestående minner som ingen andre. I New York møter man stadig kontraster, fra farten og spenningen på Wall Street til det roligere tempoet i Greenwich Village. Bare et lite stykke fra det brusende Broadway kan man stige inn på en liten kafé for en kort pause og litt avkobling.
Gjestfrihet

Dere kommer uten tvil til å bli møtt av New York-innbyggernes avslappede gjestfrihet og blir behandlet akkurat som lokalbefolkningen, med den typiske direkte væremåten som bare de har.

Maten i New York beskriver også byen ganske godt. Fra en enkel hotdog på hjørnet til det mer eksklusive, fra eksotiske matretter laget av verdenskokker til en enkel bagel – kontrastene og det brede tilbudet gjør New York til en absolutt matfavoritt. Ultramoderne designpalass med ”Asian fusion” eller hvorfor ikke en klassiker som Katz Delicatessen, hvor pastramisandwichen er to desimeter høy og nok til et helt selskap. Det kryr av barer og restauranter i New York og en sikker drink er naturligvis Manhattan.
Central Park

En oase midt i den hektiske storbyen. Når man setter sin fot i denne parken er det lett å glemme bort at man befinner seg i en av verden største byer. Her finner du grønne enger, frodige skogspartier, innsjøer og dessuten en zoo.

Parken som ble åpnet allerede i 1876 ligger midt på Manhattan mellom Midtown og Harlem, er 4 kilometer lang og dekker 340 hektar. Parken er et herlig område for alle de som bor eller befinner seg i New York, og man kan se mennesker spasere, jogge, sykle, stå på skateboard, ri, danse, spille volleyball, ha piknik... eller bara slappe av.
Kultur

New Yorks verdenskjente teatergate nr. 1 er så klart Broadway. Som navnet sier så er det en bred gate kantet med forskjellige oppsetninger av musikaler og shower. Tilbudet er stort, det er mange like musikaler og shower å velge mellom og det meste finner man i Midtown Manhattan, i nærheten av Times Square. Fra Broadways kjente musikaler er steget ikke langt til forestillinger Off-Broadway eller til og med Off-Off Broadway. De senere er imidlertid mer eksperimentelle og mindre påkostede.
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB