Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Incentive Malta
Skriv ut
Motiver medarbeiderne eller partnere med en engasjerende reise som gir et velfortjent skulderklapp for oppnådde resultater.

På Malta finner dere mange muligheter for hyggelige arrangementer som vil gi gode opplevelser for gruppen. Sammen med våre prosjektledere sammensettes et opplegg etter deltagernes interesser.
Incentive på Malta -
3 gode grunner
* Mange unike og
   interessante attraksjoner
* Mat og drikke
* Mye for pengene
Programforslag
Dag 1: Velkomstmiddag
Fly til Malta. Gruppen møtes av guiden på flyplassen. Transfer med buss til deres hotell i St. Julians for innsjekking. Etter innsjekking er tiden til egen disposisjon frem til kvelden, hvor der vil bli middag på en tradisjonell maltesisk restaurant med rik historie.

Bygningen som restauranten holder til i fungerte engang som jaktstue for de maltesiske riddere. Dere serveres en cocktail før maten, som består av maltesiske- og middelhavsdelikatesser.
Dag 2: Segling og bad - Jeepsafari og skattejakt
På formiddagen hentes dere med båt fra hotellets pir og seiler til Comino, der dere ankommer etter omkring en halvtime. På Comino besøker dere den Blå Lagunen. Her bader og snorkler dere i lagunen, eller slapper av på båten. Det vil være lunsj på båten som siden seiler videre mot Mgarr. Dere ankommer til havnen i Mgarr for å starte aktivitetsprogrammet med jeepsafari og skattejakt på Gozo.

I havnen venter jeeper og gruppen deles opp i team som fordeles i fordonen. Teamene gir seg I vei og får under aktiviteten mulighet for å styrke sine relasjoner og oppdage den vakre øya. Ved hjelp av karte og ledetråder besøker teamene plasser langs veien der forskjellige oppgaver skal utføres.

Etter skattejakten vender dere tilbake til øyen Malta med ferje og ankommer til Cirkewwa hvor der vil være transport tilbake til hotellet.
Etter avkobling på hotellet promenerer dere til en strandrestaurant. Nyt den vakre utsikten over land og hav samt den behaglige maltesiske arkitektur. Dere velger fra en meny som består av typisk maltesisk og italiensk mat. Etter middag promenerer dere tilbake til hotellet.
Dag 3: Firmaolympiade med aktiviteter - Avskjedsmiddag

På formiddagen hentes dere med buss for transfer til en av de aller fineste strendene på Malta. Dere tilbringer dagen på stranden med forskjellige aktiviteter for virksomheten som styrker teamfølelsen. Gruppen deles inn i forskjellige lag som konkurrerer i ulike grener for eksempel; strandvolleyball, dragkamp og boccia. En ytterligere konkurranse går ut på at hvert lag bygger en egen flåte som dere deretter konkurrerer med.

Dere spiser lunsj på stranden og fortsetter senere aktivitetene om ettermiddagen. Transport tilbake til hotellet der dere slapper av før kveldens middag. Dere drar til den gamle hovedstaden Mdina med buss og guides gjennom byen med fin usikt til de maltesiske øyene. Avskjedsmiddag på en restaurant i Mdina.

Etter middag transport tilbake til hotellet. 

Dag 4: Hjemreise
Hjemreise på morgenen.
Kontakt oss
For mer informasjon og for å diskutere idéer omkring deres arrangement,
kontakt våre prosjektledere på telefon 22416910.


Har du forespørsel angående våre tilbud anvend linken nedenfor:

Tilbuds forespørsel
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB