Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Konferansereise til Lisboa
Skriv ut
Med konferanse i Lisboa får dere innimellom øktene se byen til fots, med sporvogn og med båt. Middager, avkobling og spennende oppdagelser blandes med møter og konferanser.

I Lisboa finner dere moderne komfort samtidig som byen er en trivelig destinasjon for både møter og rekreasjon mellom arbeidspassene. Sammen med våre prosjektledere velger dere et opplegg som passer deres organisasjon.
Konferanse i Lisboa -
3 gode grunner
* Unik atmosfære
* Utmerkede hotell- og
konferanseanlegg
* Hyggelige middagsbesøk
Programforslag
Dag 1: Ankomst - Velkomstmiddag
Ankomst og transfer fra flyplassen til hotellet i Lisboa.

Velkomstmiddag på restaurant "Solar dos Presuntos", beliggende i nærheten av hotellet.
Dag 2: Sightseeing i Lisboa - Lunsj - Konferanse
Avreise fra hotellet med buss opp til St. George Castle for å beundre den enorme utsikten over byen, elven og de gamle kvarterene. Deretter kjører vi videre til Santa Luzia Belvedere, hvor vi kommer til å male på glaserte keramikkfliser. Alt nødvendig materiale inngår for å male typiske motiver fra Lisboa. Neste dag er flisene ferdige og leveres til hotellet.

Turen fortsetter med en spasertur gjennom de smale pittoreske gatene i Alfama - Lisboas eldste bydel.

Bussen går siden videre til Chiado/Baixa området – Lisboas tradisjonelle sentrum for kulturliv. Her bodde forfattere og kunstnere, de første teatrene ble åpnet her side om side med intime kaféer. Nå for tiden er dette også byens fremste shoppingstrøk. En kort spasertur i dette området avsluttes med lunsj på en lokal restaurant.

På ettermiddagen har dere egen tid til konferanse og om kvelden er det middag på en lokal restaurant i nærheten.
Dag 3: Konferanse - Se Lisboa med RIB-båt - Sporvognstur bare for dere - Avslutningsmiddag
På formiddagen konferanse.

Hvis dere ønsker det kan dere også ha konferanse om ettermiddagen, men vil dere heller ha litt fart og spenning anbefaler vi ettermiddagen i en RIB-båt.

Opplev et eventyr ombord på en RIB-båt (”Rigid Inflatable Boat”), enten på elven Tejo i Lisboa eller litt lenger bort langs kysten i området rundt Oeiras eller Cascais. Hver RIB-båt er 7,40 m lang, utstyrt med en 175 hk motor og kan transportere 12 personer.

Det er flere aktiviteter som kan kombineres, enten med sightseeing eller bare transport til en hyggelig middag ved kysten.
1) Sightseeing på elven
En 45 minutters reise på elven Tejo for å nyte av utsikten over Lisboa fra elven - fra “Belém”, den storslåtte bydelen, til “Praça do Comércio” i hjertet av bykjernen.

2) Fra Lisboa til Oeiras eller Cascais
Denne turen kombinerer sightseeing på elven med en kort tur ut til Oeiras eller Cascais som ligger ute ved havet. En annerledes måte å reise langs Lisboas kyst. Turen tar ca. 45 minutter.

3) Drive it!
Istedenfor bare å sitte og slappe av, foreslår vi at dere prøver å kjøre båten. Bli kaptein for en 10 minutter eller så. Turen tar ca. 90 minutter.

Om kvelden har dere en egen sporvognstur før middag. Start fra hotellet til fots med guide eller fra hotell Riviera med buss og guide. I sentrale Lisboa- "Praça do Comercio" - venter den gule sporvognen, som er reservert eksklusivt for deres gruppe. Det blir en uforglemmelig kjøretur (ca. 1 time) gjennom byens pittoreske bydeler.

Mens dere nyter av reisen blir det servert et glass portvin og litt snacks. Sporvognsturen avsluttes ved torget Portas do Sol hvor vi tar en liten spasertur til restauranten "Marquês da Sé" for å spise avslutningsmiddag.
Dag 4: Hjemreise
Frokost og utsjekking fra hotellet.
Kontakt oss
For mer informasjon og for å diskutere idéer omkring deres arrangement,
kontakt våre prosjektledere på telefon 22416910 .


Har du forespørsel angående våre tilbud bruk linken nedenfor:

Tilbuds forespørsel
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB