Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Skriv ut

 

 

Om Lisboa

Lisboa tilbyr sine besøkere et uendelig tilbud av ting å se og gjøre. Både de som elsker dagsaktiviteter og de som foretrekker utelivet kommer til å bli bortskjemte med utvalget. Byen har et bredt tilbud av museer, monumenter, parker og hager så vel som internasjonale show, kveldsunderholdning og unike stunder for avslapping.
Lisboa er først og fremst en by full av kontraster. Her finner vi både gamle og moderne severdigheter, typiske for Lisboa så vel som mer nasjonale. Lokale spisesteder blandes med trendy moderne restauranter, i moderne og gamle historiske strøk. En reise til Lisboa innebærer også å prøve mange kulinariske nytelser, smake på vidunderlige portugisiske viner og besøke mange av de stedene som gjør Lisboa så spesielt.
Cascais
Denne svært vakre by med sine små sjarmerende palass som kikker ut over havet, har vært bebodd siden eldgamle tider. I løpet av årene som har gått har Cascais vokst til en metropol, mye takk være innflytelsesrike familier som har bygd palass fylt med vakre fliser og interessant kunst.

Cascais og Monte Estoril har sammen med Estoril vært flaggskipene i portugisisk turisme. Mens lokalbefolkningen fortsetter å leve sitt hverdagsliv så strømmer turistene hit uansett tid på året.
Estoril
Estoril er et internasjonalt berømt feriested med en naturlig skjønnhet og spesiell arkitektur som smelter inn i miljøet rundt omkring. Stedet har alle de fasiliteter man kan ønske seg.

Det kan være verdt å ta en spasertur ut til Monte Estoril, hvor dere finner mange vakre bygninger langs veien. I parken foran kasinoet foregår et fargesterkt skuespill foran øynene og parken er kantet med høye tropiske palmer. Uten å ha mistet sin naturlige sjarm har Estoril vokst og tilbyr sine besøkere mange etablissementer.
Sintra
Sintra med sitt Serra (”fjell”) er virkelig unikt! Portugal har ikke noe annet sted som er i nærheten av å ligne Sintra. Det er nesten umulig å finne tilsvarende motstykke i Europa eller noe annet sted i verden som skulle kunne ligne den kompleksitet og den karakteristiske synkretisme som eksisterer mellom den naturlige og den bygde arv.

Det interessante er imidlertid ikke noe som begrenser seg til en eller to viktige bygninger, men som forestiller et mangfold av slott og parker; elegante herskapshus med sine hager og skoger; herregårder og chaleter som omgis av tett vegetasjon; lange seksjoner av vegger som slingrer seg rundt de høyeste toppene av Serra. Disse og mange andre anledninger forklarer hvorfor Sintra virkelig fortjener å klassifiseres som verdensarv av Unesco.
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB