Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Skriv ut

 

Aktiviteter - Lisboa

Gummibåtseventyr
Opplev et eventyr ombord på en RIB-båt (”Rigid Inflatable Boat”), enten på elven Tejo i Lisboa eller litt lenger bort langs kysten i området rundt Oeiras eller Cascais. Hver RIB-båt er 7,40 m lang, utstyrt med en 175 hk motor og kan transportere 12 personer.

Det er flere aktiviteter som kan kombineres, enten med sightseeing eller bare transport til en hyggelig middag ved kysten.

1) Sightseeing på elven
En 45 minutters reise på elven Tejo for å nyte av utsikten over Lisboa fra elven - fra “Belém”, den storslåtte bydelen til “Praça do Comércio” i hjertet av bykjernen.

2) Fra Lisboa til Oeiras eller Cascais
Denne turen kombinerer sightseeing på elven med en kort tur ut til Oeiras eller Cascais som ligger ute ved havet. En annerledes måte å reise langs Lisboas kyst.

3) Drive it!
Istedenfor bare å sitte og slappe av, foreslår vi at dere prøver å kjøre båten. Bli kaptein for en 10 minutter eller så.
Jeep safari med vinsmaking
Mindre enn 30 km fra Lisboa ligger det attraktive Sintra fjellområde med sin frodige grønne vegetasjon og originale arkitektur på husene. Vi kombinerer jeeper, veikart, tre forskjellige leker/aktiviteter og vinsmaking.

Bussen henter gruppen ved hotellet og kjører til Sintra. Der blir gruppen delt inn i lag og etter en kort briefing får hvert lag et veikart som leder dem gjennom svingete veier til hjertet av Sintras fjellområde. Her kommer laget til å få utføre tre forskjellige aktiviteter (f.eks. Triski, Spider game og Balance game). Hver jeep kommer til å ha en engelsktalende guide som er ekspert på Sintra området.

Deretter blir det stopp for vinsmaking i den gamle vinkjelleren i det avgrensede vinområdet i Colares. Her lagres vinen for å bli gammel. Turen går videre til Sintra by for å oppleve dens pittoreske sentrum. Transport tilbake til hotellet med buss.
Matlagingskurs
Gå på matkurs med kokken Aimé Barroyer. Leksjonene foregår i det gamle palasskjøkkenet. Dere får forklær med navnet deres på og kommer til å lage en treretters meny.

Samtidig serveres portvin og snacks. Kurset tar opp til tolv personer samtidig.

Hele året 3 timer
Regaleira mysteriet
Beliggende midt i det historiske sentrum av Sintra og klassifisert som verdensarv av Unesco, har “Quinta da Regaleira” sin egen fortrollende sjel.

Eiendommen og dens hage er en fortreffelig blanding av stiler og bygninger – hager, brønner, tårn, statuer, mystiske grotter og tunneler.
Hos “Quinta da Regaleira” er det nesten slik at utendørsmiljøet blir som en slags portal som leder oss til andre verdener, der alle figurer og former gir inntrykk av å være tatt rett ut av en eventyrbok.

Oppdraget
Laget deres dirigeres til en topphemmelig plass. Når dere kommer dit blir dere møtt av C, som kommer til å informere laget om det hemmelige oppdraget for dagen. Lagene blir utstyrt med de seneste høyteknologiske duppedittene; røntgenbriller, usynlig blekk, polaroidkameraer, spesielle billetter og kuponger. Det mest avanserte innen spionteknologi!

Lagene er nå fullt utstyrte og klare til å begynne sitt eventyr. Portugal er kjent i spionverden!

Hele året 4-5 timer
Regatta
Gruppen blir delt opp mellom seilbåtene ”JOD 35” og ”Grand Surprise 32”(6-7 personer per båt), hver av dem med en skipper, og kommer til å seile langs Lisboas eller Cascais kyst.

Vi starter på land med en leksjon i kunsten å seile, informerer om sikkerhetsaspekter og detaljer rundt aktiviteten. Siden starter regattaen med målet å finne det beste mannskapet på vannet.

I denne lille konkurransen får den nyskapte besetningen en første kontakt med seiling og får lære seg hvordan man jobber ombord på båtene. Den krever en hel del samarbeide og samspill noe som virkelig fører deltagerne nærmere hverandre og som tester gruppens evne til å jobbe mot samme mål. Den passer derfor bra som f.eks. kick-off aktivitet. I slutten av aktiviteten venter prisutdeling for de vinnende lagene.

Ting som inngår: kjølebag med iste & ferskvann, redningsvester, seilemanual, diplomer og troféer for de tre første plasseringene.

Hele året 3 timer
På tokt med skonnerten Leão Holandês
Busstransport til Lisboas marina for en seilas med skonnerten Leão Holandês. En hyggelig og morsom formiddag eller ettermiddag med den deilige solen, det blå havet og den vakre utsikten.

“Leão Holandês” er 35 m lang, 6,2 m bred og har tre master som bærer hele 510 kvm seil. Båten har en 230 hk dieselmotor og alt det seneste navigasjons- og kommunikasjonsutstyret.

Skonnerten er utstyrt med doble kahytter under dekk og et antall toaletter og dusjer. Det romslige dekket passer til diverse forskjellige aktiviteter. Måltider kan serveres både på dekk og under, med en maks kapasitet på 75 personer ombord.

Hele året, lengde varierer
Oppdagelsesferd med fotocollage
Vår papirjakt til fots er en morsom og konkurranseinspirert spasertur som lar gruppen oppdage det beste av Lisboa - De oppdagelsesreisendes by. Vi tar deg med fra hjertet av byens historie til dens intense puls.

Rundvandringen gir dere muligheten til å se de viktigste delene av Lisboa mens dere deltar i denne lagbaserte aktivitet. Vi deler inn gruppen i lag og har en kort gjennomgang for å forklare reglene. Hvert lag kommer til å få følge en ferdig planlagt rute med et antall checkpoints langs veien. Den foreslåtte ruten inkluderer alle større severdigheter i Lisboa: Belém Tower, Monument to the Discoverers, Jerónimos Kloster, Rossio, den genuine gamle bydelen Alfama og St. George Castle.

Målet er å lage en fotocollage av de bilder som laget tar i løpet av turen. Rundvandringen avsluttes ved lunsjtid, enten ved hotellet eller ved en restaurant. Her får dere en fotoramme og annet utstyr som kreves for å gjøre lagets fotocollage over ”Oppdagelsesferden i Lisboa”. Deretter blir det vinnende laget presentert.
Utflukter - Lisboa
Arrábida, Azeitão & Sesimbra
Avreise skjer fra hotellet og vi kjører over den nye broen ”Vasco da Gama”, 17 km lang, over elven Tejo (til den sørlige siden) til fiskebyen Setubal. Deretter går ferden over fjellene i Arrábida (en nasjonalpark) for å beundre det vakre Atlanterhavet, de lokale hvite sandstrendene og det krystallklare vannet.

Vi fortsetter til den lille byen Azeitão for å besøke J.M. Fonsecas vinkjeller (en av de større vinprodusentene i Portugal). Dessuten besøker vi Sesimbra, en typisk fiskeby med rolig sjø, som domineres av sitt staselige slott. Det blir tid til å oppleve byen på egen hånd og lunsj blir servert på en av fiskerestaurantene (3-retters meny med vin).

Vi kjører tilbake til Lisboa og hotellet og nå krysser vi elven Tejo over den gamle broen.
Cascais, Cabo da Roca & Sintra
Avreise skjer fra hotellet og vi kjører langs kystveien (“marginal”) og nyter av panoramautsikten over elven Tejo og Atlanterhavet. Vi fortsetter til Cascais, en svært vakker by hvor mange fiskere har bodd. I løpet av årene som har gått har mange viktige familier satt sitt preg på byen og skapt en kosmopolitisk atmosfære med vakre hus og palass. Det blir tid til å oppleve byen på egen hånd, nyte av atmosfæren og spasere rund i sentrum.

Reisen fortsetter langs kystlinjen slik at vi kan oppleve panoramautsikten når vi nærmer oss strendene i Guincho og før vi kommer til Cabo da Roca, det vestligste punktet i Europa, ”der landet slutter og havet begynner...”
Her stopper vi en stund for å nyte av utsikten.

Deretter reiser vi til Sintra - beliggende ved foten av de frodige fjellene. Sintra er en vakker romantisk by. Herskapshus og palass ligger langs de svingete gatene og bypalasset var en gang i tiden sommerresidens for den portugisiske kongefamilien. Her blir det også tid til å spasere rundt i sentrum og besøke det kongelige palasset. Transport tilbake til hotellet. Lunsj er inkludert på en typisk lokal restaurant. (3-retters meny med drikke).
Sykkeltur langs Tejo
Utflukten starter med buss fra hotellet for en klassisk rundtur gjennom byen, inkludert torget Marquês de Pombal, Avenida da Liberdade, gjennom hjertet av city - “Baixa” hovedstrøket for shopping og Praça do Comercio, torget ved elvens strand.

Vi kjører gjennom de gamle kvarterene, betrakter den pittoreske bydelen Alfama og slottet oppe på toppen. Videre ned til Belém-området hvor vi finner monumenter som er relatert til den historiske gullperioden for de portugisiske oppdagelsesferdene til havs. Vi gjør et stopp ved Jerónimos kloster (med et raskt besøk i kirken dersom det er mulig).

Deretter sykkeltur langs elven Tejo, ca 6 km, for å beundre noen av hovedmonumentene som finnes langs veien som f.eks. Belém-tårnet og monumentet for oppdagelsesreisende. Sykkelturen avsluttes i nærheten av havneområdet. Busstransport tilbake til hotellet (oppfriskende drikke er inkludert i sykkelturen).
Klassisk rundtur i Lisboa
Nyt av en rundtur gjennom byen, inkludert torget Marquês de Pombal, Avenida da Liberdade, gjennom hjertet av city - “Baixa” hovedstrøket for shopping og Praça do Comercio, torget ved elvens strand. Besøk St. George Castle hvor man har en praktfull utsikt over byen og elven Tejo. Ta en spasertur gjennom den gamle og typiske bydelen Alfama med sine pittoreske smale gater og smug.

Videre ned til Belém-området hvor vi finner monumenter som er relatert til den historiske gullperioden for de portugisiske oppdagelsesferdene til havs. Vi gjør et stopp ved Jerónimos kloster (med et raskt besøk i kirken dersom det er mulig).
Spasertur i de gamle kvarterene
Avreise fra hotellet med buss. Begynn spaserturen gjennom å ta en tur med den offentlige sporvognen “Gloria” (eller Santa Justa) fra byens sentrum til den genuine gamle bydelen Bairro Alto.

Fortsett siden til fots, spaserendes ned til Chiado/Baixa-området – det tradisjonelle sentrum for Lisboas kulturliv. Her bodde forfattere og kunstnere, de første teatrene åpnet her side om side med intime kaféer. Nå for tiden er dette også byens fremste shoppingstrøk. Bussen tar oss deretter til slottsområdet hvor vi fortsetter vandringen i slotts- og Alfamaområdene.

Et besøk ved St. George Castle hvor dere har den beste panoramautsikten over byen og der et glass portvin blir servert (reservasjon er nødvendig, avhengig av dag og tid). Deretter en spasertur ned gjennom de pittoreske smale gatene i Alfama - Lisboas eldste bydel. Retur til hotellet med buss.
Sintra (med Pena Palace), Cabo da Roca og Cascais
Avreise med buss fra hotellet til Sintra - beliggende ved foten av de frodige fjellene. Sintra er en vakker romantisk by. Herskapshus og palass ligger langs de svingete gatene og bypalasset var en gang i tiden sommerresidens for den portugisiske kongefamilien. Her blir det også tid til å spasere rundt i de pittoreske gatene i sentrum.

Deretter kjører vi opp til Pena for å besøke Pena Palace* (på toppen av fjellet), et imponerende romantisk palass fra 1800-tallet omgitt av en vakker park. Lunsj serveres på en lokal restaurant i Sintra (3-retters meny med vin).

Ferden fortsetter langs de svingete fjellveiene ut til Cabo da Roca, det vestligste punktet i Europa, "der landet slutter og havet begynner..."

Derfra kjører vi gjennom det ville Guincho-området og forbi de velkjente feriestedene ved Lisboas kyst – Cascais og Estoril. Etterpå kjører bussen tilbake til hotellet.

*Kun de smalere bussene (opp til 39 plasser) kan kjøre på de smale svingete veiene opp til Pena Palace.
Sintra, Cascais og Estoril (Klassisk utflukt)
Avreise med buss fra hotellet langs motorveien til Sintra - beliggende ved foten av de frodige fjellene. Sintra er en vakker romantisk by. Herskapshus og palass ligger langs de svingete gatene og bypalasset var en gang i tiden sommerresidens for den portugisiske kongefamilien. Her blir det også tid til en spasertur rundt i de pittoreske gatene, eller shopping i noen av håndverksbutikkene i sentrum.

Fra Sintra kjører vi langs svingete fjellveier ut til Cabo da Roca, det vestligste punktet i Europa, "der landet slutter og havet begynner..."

Til sist kjører vi til Cascais for en kort pause i denne koselige og pittoreske byen ved havet. På veien tilbake til Lisboa kjører vi gjennom Estoril hvor det berømte kasinoet ligger.
Sporvogn i gamle Lisboa
Avreise fra hotellet med buss hvor dere kan nyte en reise med panoramautsikt over byen. Vi begynner med kvarterene rundt Belém med Belém Tower, ”the Monument to the Discoveries” og Jerónimos kloster (med besøk i kirken). Monumentene representerer den historiske gullperioden for de portugisiske oppdagelsesferdene til havs.

Ferden går videre til bydelen Estrela hvor den gule Lisboa-sporvognen (leid inn eksklusivt for gruppen) venter. Den tar oss med på en tur gjennom Lisboas gamle bydeler frem til Portas do Sol, i bydelen Alfama nære St. George Castle.

Derfra blir det en spasertur på omtrent 10 minutter fra Portas do Sol opp til St. George Castle. Besøk i St. George Castle hvor dere finner en praktfull utsikt over byen og elven Tejo. Spasertur tilbake gjennom de gamle sjarmerende smugene i Alfama. Retur til hotellet.
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB