Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Konferansereise til Istanbul
Skriv ut
Med dette opplegget på deres konferansereise får dere oppleve Istanbul på beste måte med gode middager, bad og berømte severdigheter. To formiddager er avsatt til konferanse på deres hotell eller på et av våre konferansesteder. En kombinasjon av møter og rekreasjon for beste resultat av reisen.
Konferanse i Istanbul
- Tre gode grunner
* Få mye ut av Istanbul på kort tid
* Koselige restauranter
* Kombinasjon av rekreasjon og møter
Programforslag

Dag 1: Ankomst - Båttur og middag
Fly til Istanbul og innsjekking på hotell. På ettermiddagen er det arrangert transport til Kabatas pir hvor en privat chartret båt venter for ferd til Asia.

Bosporos gnistrende blå hav deler den europeiske delen av Tyrkia fra den asiatiske. I løpet av reisen får deltagerne nyte av den vidunderlige utsikten over Istanbuls sjøside og byens silhuett, i tillegg til de spektakulære hengebroene som binder sammen de begge kontinentene. Byene og stedene langs med kystlinjen er noen av de mest ettertraktede forstedene til Istanbul og består av et antall trebygninger og elegante forhenværende palass.

Båten tar dere til land og til restaurant Lacivert hvor dere nyter middagen under The Fatih Sultan Mehmet Bridge på asiatiske siden av Bosporos. Smakfullt innredet med en unik utsikt over festningen Rumeli og resten av Bosporos.
Dag 2: Konferanse - Byrundtur
Formiddagen brukes til konferanse på et av våre konferansesteder.

Etter lunsj får dere se de mest besøkte og populære severdighetene som Istanbul kan tilby. Dere besøker Hippodrome-området, plassen for romernes heste- og vognrace og sentrum for det bysantinske samfunnet. I dag danner torget sentrum for Istanbuls historie-, kultur- og turistliv.

En spasertur senere leder oss til et kort besøk i den enestående Blå Moskéen. Sultan Ahmet Moskéen er den eneste moskéen i Tyrkia med seks minareter og den ble bygget år 1609. Turen går videre til Topkapi Palace. Topkapi består ikke av en bygning alene men er bygget på gammel ottomansk måte, med borggårder omringet av små bygninger til forskjellig bruk. I dag brukes området som utstillingslokaler for sultanenes eiendeler og de gaver som ble gitt av forskjellige konger til sultanene.

Grand Bazaar (Kapali carsi) er den eldste og største overbygde basaren i hele verden. Rundt 4000 små butikker og mer enn 60 blindveier danner en stor labyrint i bykjernen.

Om kvelden spiser dere middag på en lokal restaurant.
Dag 3: Konferanse - Tyrkisk bad - Avslutningsmiddag
Etter en formiddag med møte og konferanse er det tid for å hente seg inn igjen i form av tyrkisk Hamam. Dere blir kjørt til badet og ved ankomsten får dere et stort fargerikt håndkle kalt ”Pestemal”. Deretter blir dere vist inn i et hett rom i marmor for å svette og slappe av. Så følger en vidunderlig massasje med en spesiell badevott som kalles 'kese', varmt vann og såpe. Effekten av massasjen er at huden blir friskt rosa og stimulerende og dere føler dere avslappet, lett og oppfrisket.

Renselse for både kropp og sjel, et tyrkisk bad er en opplevelse man ikke bør gå glipp av.

Om kvelden middag på restaurant Sarnic. Sarnic Restaurant (The Cistern) ligger ved toppen av en skrånende smal gate bak Hagia Sophia, hvor det også ligger en del gjestehus. Denne praktfulle bygningen, hvilende på seks massive steinblokker, har en mursteinskledd kupol og var opprinnelig bygd som en vannsisterne for 1500 år siden. Det var inntil nylig (mellom 1960 og 1970-tallet) et skittent bilverksted som så ut som det var bygd på en haug med rullestein. Men Tyrkias ”Touring and Automobile Association” renoverte og gjenoppbygde sisternen i sin opprinnelige form og gjorde den om til en romersk taverna.
Dag 4: Hjemreise
Utsjekking og avreise til flyplassen for hjemreise.
Kontakt oss
For mer informasjon og for å diskutere idéer omkring deres arrangement,
kontakt våre prosjektledere på telefon 22416910.


Har du forespørsel angående våre tilbud bruk linken nedenfor:

Tilbuds forespørsel
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB