Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Kick-off  Istanbul
Skriv ut
Få en kickstart på reisen til Istanbul med tyrkisk mat ved vannet. Legg opp programmet etter deres egne behov eller se vårt opplegg med klassiske innslag. Byen har svært mye å by på og er en perfekt destinasjon for opplevelser og fornøyelser. Varmen, kontrastene, historien og moderniteten gjør Istanbul til en selvfølgelig møteplass.
Kick-off i Istanbul
- Tre gode grunner
* Behagelig klima
* Spennende mat
* Kombinasjon av rekreasjon og møter
Programforslag
Dag 1: Ankomst - Velkomstmiddag
Etter landing på Istanbuls flyplass er det transfer til hotellet for innsjekking. Middag på restaurant Reina - et trendy utelivskompleks ved Bosporos-stredet.
Dag 2: Konferanse - Tyrkisk bad - Middag
Om formiddagen har dere egen tid til konferanse på hotellet. Etter lunsj, som dere enten har i forbindelse med konferansen eller i byen, er det tid for å slappe av med tyrkisk bad.

Tilfredsstillelse er å oppleve noe i sitt naturlige miljø. Så hva kan være bedre avslapping etter en arbeidsdag enn et hyggelig treff på en tyrkisk hamam. Dere blir kjørt til badet og ved ankomsten får dere et stort fargerikt håndkle kalt ”Pestemal”. Deretter blir dere vist inn i et hett rom i marmor for å svette og slappe av. Så følger en vidunderlig massasje med en spesiell badevott som kalles 'kese', varmt vann og såpe. Effekten av massasjen er at huden blir friskt rosa og stimulerende og dere føler dere avslappet, lett og oppfrisket.

Renselse for både kropp og sjel, et tyrkisk bad er en opplevelse man ikke bør gå glipp av.

Middag på lokal restaurant.
Dag 3: Byrundtur - Lunsj ved Spice Market - Teambuilding

Etter frokost er det halvdags byrundtur i Istanbul. Istanbul har så mange skatter samlet rundt om i bykjernen at det er umulig å få med seg alle på noen få dager, og spesielt bare på en dag. Denne turen viser derfor bare noen glimt av et antall av de høydepunkter som finnes og gir en gir en oversikt over byens mest besøkte deler. Dere besøker Hippodrome-området, plassen for romernes heste- og vognrace og sentrum for det bysantinske samfunnet. I dag danner torget sentrum for Istanbuls historie-, kultur- og turistliv.

En spasertur senere leder oss til et kort besøk i den enestående Blå Moskéen. Sultan Ahmet Moskéen er den eneste moskéen i Tyrkia med seks minareter og den ble bygget år 1609. Turen går videre til Topkapi Palace. Topkapi består ikke av en bygning alene men er bygget på gammel ottomansk måte, med borggårder omringet av små bygninger til forskjellig bruk. I dag brukes området som utstillingslokaler for sultanenes eiendeler og de gaver som ble gitt av forskjellige konger til sultanene.

Grand Bazaar (Kapali carsi) er den eldste og største overbygde basaren i hele verden. Rundt 4000 små butikker og mer enn 60 blindveier danner en stor labyrint i bykjernen.

Etter byturen har vi forslag til lunsj på restaurant Hamdi som ligger ved kryddermarkedet og har utsikt over Gylne hornet og Bosporos-stredet.

 

AMAZING RACE - En morsom teambuilding aktivitet fyller ettermiddagen
Har dere noensinne gått dere vill i en stor by som Istanbul? Med denne "Amazing Race"- konkurransen får dere muligheten til å oppdage denne fascinerende byen ved å bruke lokale transportmidler, kjøpe saker, blande dere og interagere med de vennlige tyrkerne. Dere kommer til å få en liste med forskjellige mål og oppdrag som skal følges og utføres langs veien!

Avslutningskvelden begynner på restaurant Feriye. Dere kan som et tillegg velge å transporteres til restauranten med båt og tilhørende drink ombord.

På 1800-tallet flyttet de ottomanske sultanene fra Topkapi Palace til sitt nye praktfulle palass langs Bosporos, og Feriye ble bygget som en slags endestasjon for et helt nytt palassområde. I dag kan denne bygningen i klassisk stil tilby et utvalg av bankett/festsaler og utendørs restaurantplasser med overveldende utsikt over broen og den svært ofte fotograferte Ortakoy-moskéen.

Dag 4: Hjemreise
Transfer til flyplassen og fly hjem.
Kontakt oss
For mer informasjon og for å diskutere idéer omkring deres arrangement,
kontakt våre prosjektledere på telefon 22416910.


Har du forespørsel angående våre tilbud bruk linken nedenfor:

Tilbuds forespørsel
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB