Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Incentive Istanbul
Skriv ut
For å stimulere deres medarbeidere har vi et innholdsrikt opplegg i vårt incentiveprogram. Hva med avslapping sammen på hamam, teambuilding på seilbåt, klassiske severdigheter i Istanbul og tyrkisk mat. Programmet er fleksibelt og blir tilpasset etter deres behov og ønskemål.
Incentive i Istanbul
- Tre gode grunner
* En by rik på kontraster
* Kombinasjon av rekreasjon og opplevelsesrike aktiviteter
* Teambuilding
Programforslag
Dag 1: Ankomst - Tyrkisk bad ”Hamam” - Middag
Etter ankomst og innsjekking på hotellet blir dere kjørt til badet og ved ankomsten der får dere et stort fargerikt håndkle kalt ”Pestemal”. Deretter blir dere vist inn i et hett rom i marmor for å svette og slappe av. Så følger en vidunderlig massasje med en spesiell badevott som kalles 'kese', varmt vann og såpe. Effekten av massasjen er at huden blir friskt rosa og stimulerende og dere føler dere avslappet, lett og oppfrisket.

Renselse for både kropp og sjel, et tyrkisk bad er en opplevelse man ikke bør gå glipp av.

Om kvelden spiser dere middag på en lokal restaurant.
Dag 2: Utflukten "gylne hornet" – Gå seg vill på basaren
Etter frokost på hotellet kan formiddagen brukes til å se mer av Istanbul.

Den helligste plassen i Istanbul, ikke desto mindre en av de mest religiøst betydningsfulle plassene i den islamske verden, er Eyüp Sultan Mosque. Moskéen ble reist av Mehmet erobreren oppå graven til Halid bin Zeyd Ebu Eyyûb (kjent som Eyüp Sultan), standartbærer for profeten Mohammed og dessuten den sist levende av Mohammeds innerste krets av betrodde venner. Det er opplest og vedtatt at Eyüp ble drept og begravd i byens utkant, mens han arbeidet som befalhavende i den arabiske arméen under beleiringen år 668 til 669.

Neste stopp på turen blir ved Chora museum. Ordet "chora" betyr "utenfor byen, på landet". Sannsynligvis fikk plassen navnet fra en liten kirke som ble bygget her før 400-tallets romerske bymurer ble reist. Nåtidens bygning dateres til en gang mellom 1000- og 1300-tallet. Foruten sitt vakre ytre så er de innvendige mosaikkarbeidene og freskene ansett for å være mesterverk fra den bysantinske renessansen.

Etter lunsj er det tid for en morsom teambuilding aktivitet, ”Gå seg vill på basaren”.
Istanbuls basarer er i seg selv en utfordring, men denne konkurransen og dette fotorally øker spenningen. I konkurransens innledning blir deltagerne delt inn i 8-mannslag. Lagene får utdelt Polaroidkameraer som skal brukes til å fotografere utvalgte ting fra en liste, 3-4 forskjellige typer suvenirer og noe lokal valuta. Med denne summen penger skal deltagerne finne og kjøpe like suvenirer som de har fått. Dette innebærer en hel del pruting siden pengebeløpet laget har fått er det laveste de bør betale.

Lagene returnerer til møtepunktet med tingene de har kjøpt, fotografier fra butikkene hvor de kjøpte varene og med prisene angitt på baksiden av bildene. Det gis bonuspoeng til det lag som har prutet best og det lag som er først tilbake med et bestemt antall ting.

Prisutdeling til de tre beste lagene skjer i slutten av konkurransen.

Om kvelden blir det middag på en av Istanbuls restauranter.
Dag 3: Seiling - avslutningsmiddag ved havet
Dere har formiddagen til egen disposisjon for å se og oppleve Istanbul.

Etter lunsj er det eventyr som gjelder - seiling mellom to kontinenter. En morsom aktivitet som fremmer teambuilding. Seiling er et svært utfordrende eventyr...
Den sterke men smidige følelsen av å gli frem på bølgene, kun med vindens hjelp og besetningens kunnskap, er en engangsopplevelse. Det vakre Marmarahavet, med sin konstante bris og spektakulære silhuett, er den beste plassen for et seileventyr utover det vanlige.

Seilingen utføres sammen med profesjonell skipper og alt utstyr finnes ombord. Seilasen varer en halv dag men hvis dere ønsker det kan dere også tilbringe to timer på øya Heybeli.

Transport om kvelden til restaurant Sardunya.

Hvis dere vil se fiskerne og fiskemåkene mens dere nyter av god mat så er dette plassen å være på! Beliggende i den mer moderne delen av Istanbul, nær cruiseterminalene. Dette er en utmerket plass for middag om sommeren med terrasse direkte i strandkanten.
Dag 4: Hjemreise
Utsjekking og transfer til flyplassen.
Kontakt oss
For mer informasjon og for å diskutere idéer omkring deres arrangement,
kontakt våre prosjektledere på telefon 22416910.


Har du forespørsel angående våre tilbud bruk linken nedenfor:

Tilbuds forespørsel
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB