Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

 

Skriv ut

 

Granada

 

12 mil nordøst for Malaga ligger Granada, en storby i lite format. Granada er hovedstad i provinsen med samme navn og ligger i sørøstre Spania mellom Middelhavets strand og det Andalusiske innlandet. Byen ligger ved foten av Sierra Nevada, den høyeste fjellkjeden på den iberiske halvøya. Med flertusenårige historiske levninger har Granada en av Spanias viktigste kulturelle og arkitektoniske arv.

I Granada forenes myter og legender
Pittoreske små kroker og monumenter, proppfulle av historie, vitner om en rik fortid som bærer preg av de åtte århundrene av islamsk nærvær.

Granada tilbyr et unikt utvalg av hotell, inne i gamle renessansepalass i smykker fra århundreskiftet, så vel som i nyoppførte bygninger som har alt av det seneste innom teknikk og design.

Foruten de konferanse- og møtemuligheter som hotellene tilbyr, kan Granada med sin eksepsjonelle historiske arv tilby eventyrlige palass og gods som egner seg meget godt til seminarer, konferanser og event av høyeste klasse.
Sacromonte
Hvorfor ikke nyte av kreativ matlaging, som fusjonerer tradisjonelle oppskrifter fra Granada og Andalucía, i en grotte! Dette er mulig i Sacromonte, en myteomspunnet høyde med fantastiske grotter og utsiktsplasser hvor man har et utrolig skue over det mauriske palasset Alhambra og Granada by med sin vakre katedral.
Albayzín

I den mauriske bydelen Albayzín, som har blitt utnevnt til verdensarv av UNESCO, kan man lett bli oppslukt av de mange sjarmerende torvene, pittoreske gatene i tillegg til de fantastiske utsiktsplassene San Nicolás og San Cristobal.

Her finnes også den unike muligheten til å nyte av Granadas enestående gastronomi på en av de mange 1500-tallshusenes terrasser, omgitt av hager og fontener og med det flerhundreårige Alhambra som bakgrunn.
Et kontinent i miniatyr
Granada med sin provins kan sees som et kontinent i miniatyr. Innom en times reiseavstand, fra en usammenlignbar historisk og kulturell arv i Granada by, når man skikjøring i Sierra Nevada, sol og bad på Costa Tropical, ørkenturer i Guadix i tillegg til fjell og grønne daler i Alpujarra. Ikke gå glipp av spanske tapas og heller ikke det pulserende utelivet.
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB