Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Incentive Granada
Skriv ut
Motiver medarbeidere eller partnere med en engasjerende reise som gir et velfortjent skulderklapp for oppnådde resultat.

I Granada kan vi tilby mange arrangement med uforglemmelige opplevelser som skaper en positiv følelse blant deltagerne. Sammen med våre prosjektledere utformes et opplegg med utgangspunkt i deltagernes interesser.
Incentive på Granada -
Korte distanser:
Et kontinent i miniatyr!
30 km til skibakken
70 km til Middelhavet
40 km til ørkenen
40 km til Sør-Spanias ”Grand Canyon” – Alpujarra
Programforslag
Dag 1: Ankomst - Velkomstdrink - Middag
Ankomst Malaga eller Granada flyplass.
Gruppen blir møtt av guide på flyplassen for transfer til Granada.

Innsjekking & velkomstdrink.

Middag på den prisbelønte restauranten Las Tinajas - en av de absolutt fremste eksemplene på tradisjonell gastronomi fra Andalucía og Granada.
Dag 2: Jeep Safari – Tapasmiddag
Frokost på hotellet

Ved hjelp av en ”road book”, skal dere på egen hånd lete dere frem gjennom Granadaprovinsens vakre og overraskende landskap.

Her er nøkkelordet – følelse.
Følelsen av å kjøre gjennom hundreårige skoger, kjøre over en elv, oppleve de enorme kontrastene mellom fjell, hav, snø og by – følelsen av å dele denne uforglemmelige opplevelsen sammen med kolleger.

Langs veien blir det gjennomført både hastighetskontroller, utfordringer og aktivitetsstopp.

Ruten går via La Carretera de la Cabra (geitestigen!) som forbinder Granada med Middelhavet. Langs med denne veien finner man spektakulære Río Verde, en av Spanias fremste og vakreste elver for ravineklatring. Denne elven leter seg, med sitt smaragdgrønne klare vann, gjennom hjertet av Sierra de Almijara ner til Costa Tropical og Almuñecar. Krystallklart vann, hopp fra klipper opp til 15 m og rappellering gjennom fossefall. Dette er en virkelig utfordring!

Etter denne utfordringen serveres en piknik-lunsj før turen går videre.

Tilbake i Granada serveres tapasmiddag!
Dag 3: Mountain bike i Sierra Nevada - Besøk på vingård –
Avslutningsmiddag
Å sykle mountain bike i Sierra Nevada er noe man sent glemmer. Dette spektakulære området var blant annet vertskap for UCI Mountain Bike & Trials World Championships år 2000. Området er dessuten nasjonalpark og her finnes en imponerende spansk Grand Canyon å se.

Her tilbys vidunderlig utsikt og utfordrende ruter både for den godt vante syklisten men også for den som vil ha en rolig behagelig tur og ”bli ett med naturen”.

Etter en stor piknik i det fri går ferden videre - nå i buss til Señorío de Nevada. En lokal vingård som de seneste årene har hatt store internasjonale fremganger med sine røde viner. I løpet av omvisningen får vi forklart vinproduksjonens edle kunst. Besøket avsluttes med prøvesmaking av to av gårdens viner sammen med en tapa.

Avslutningsmiddag i Albayzín.
Dag 4: Alhambra & Generalife - Hjemreise
Frokost på hotellet og utsjekking.

Guidet visning av Alhambra & Generalife.

Alhambra ble bygget av Nasrid-dynastiet som et stort fort- og palassområde på en høyde med utsikt over Sierra Nevada og Granada, og er i dag med sine ornamenterte rom og fantastiske hager det best bevarte eksemplet på islamsk arkitektur i Europa.

Lengst inn ligger Løvegården med haremets gemakker, som er de mest berømte rommene i Alhambra. I midten av Løvegården står en fontene som blir holdt oppe av tolv steinløver og som er omgitt av 124 lekre marmorkolonner. Hvor man enn snur seg ser man søyler som forsvinner bort i fantastiske perspektiver.

Repetisjonene i utsmykningene gjør at arkitekturen begynner å ligne musikk. Det er som om plassen tar over. Hvis den spanske sjelen finnes i Granada, er det her Granadas sjel er.

Transfer til Malaga eller Granada flyplass.
Kontakt oss
For mer informasjon og for å diskutere idéer omkring deres arrangement,
kontakt våre prosjektledere på telefon .


Har du forespørsel angående våre tilbud bruk linken nedenfor:

Tilbuds forespørsel
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB