Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Skriv ut
img1img1 

 

Kickoff i Budapest

Kick-off reiser kan være starten på et prosjekt eller en ny virksomhet - dere fokuserer både på virksomheten og på å ha det gøy sammen. Programmet utformes i samarbeid med våre prosjektledere. Under reisen gjennomfører dere aktiviteter som passer for deres organisasjon som sammenknytter deltagerne. Programmet inneholder ofte et kortere møte- eller konferanseinnslag.
For mer informasjon og for å diskutere idéer for deres arrangement,
kontakt våre prosjektledere på telefon 22416910.


Vennligst benytt blanketten i linken nedenfor ved tilbuds forespørsel.

Tilbuds forespørsel

 

Programforslag

Dag 1: Ankomst - Velkomstmiddag på Donau
Fly til Budapest. På flyplassen motas gruppen av en guide og buss for transfer til Budapest. På veien får dere sjansen for å beundre panoramautsikten over byens skjønnhet. Etter innsjekking på hotellet spiser dere velkomstbuffé på en båt på Donau som flyter gjennom byen. Mens dere nyter en god middag får dere samtidig sjansen for å se byen når den kanskje er som aller vakrest. På natten lyser ulike lysarrangeranger opp de vakre bygningene og gjør dem ekstra magnifikke. Etter middagen transport tilbake til hotellet.
Dag 2: Møte - Széchenyibadet - Vinsmaking og middag

På formiddagen et kortere møte i hotellets konferanselokale. Lunsj på restaurant i nærheten. På ettermiddagen et besøk til Széchenyibadet på Pest-siden av Budapest. Badet ligger i en av byens største og vakreste parker og stod ferdig i 1913. Széchenyibadet er en av Europas største bad, med en skjønn mix av romersk, gresk og mer nordlig badekultur. En herlig og avkoblende ettermiddag blant de 15 bassengene i de harmoniske omgivelsene.

På kvelden transfer til Budafok, sør i Budapest. Området er et historisk vindistrikt. Vingårdene har forsvunnet i takt med at området har vokst sammen med Budapest. Dere besøker en av de bevarte vinkjellerne og smaker viner, tar en titt på selve kjelleren og får en gjennomgang av dens historie og viner. Etter vinsmakingen besøker dere en restaurant i nærheten, der dere mottas av en typisk ungarsk drink og folkemusikk. Samtidig som middagen serveres underholdes dere av en ungarsk folkedansgruppe og musikk - og gruppen har mulighet for å delta. Etter middagen transport tilbake til hotellet og videre ut i Budapests natteliv om så ønskes.

Dag 3: Szentendre - Gellértbadet – Avskjedsmiddag
På morgenen drar dere til den vakre og historisk interessante byen Szentendre som ligger rett utenfor Budapest langs Donau. Byen har lenge vært populær blant kunstnere og har en særegen atmosfære med sine vakre barokk- og rokokkohus og mange gallerier med kunstnere fra samtiden. Her ligger også Margit Kovàcs keramiske museum som er det mest velbesøkte i landet. Etter lunsj på en lokal restaurant tilbake til Budapest for en ettermiddag på det berømte Gellértbadet. Her nyter dere av det vakre badet og har tilgang til en rekke forskjellige behandlinger for de som ønsker. På kvelden en behagelig avskjedsmiddag på en restaurant i Budapest.
Dag 4: Hjemreise
Hjemreise på morgenen/ved lunsjtid
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB