Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Skriv ut

 

 

Den vakre metropolen Budapest er full av både historiske og kulturelle severdigheter og kjent for sitt varierte tilbud av musikk, teater og kunst. Ungarn har vært en link mellom øst og vest over tusenvis av år hvilket har satt sitt preg på byen. Her kan dere oppleve tradisjonell kultur og mye av moderne komfort, med et stort utvalg av Konferansefasiliteter og hyggelige aktiviteter.

De varme badenes hovedstad
Budapest er velkjent for sin tradisjonelle over tusen år gamle badekultur, og de vakre klassiske badehusene med helsebringende vann fra varme kilder. Et besøk på det kjente Gellértbadet eller noen av de andre badehusene er et must når man er i Budapest. Her kan man ta en avkoblende pause i det vitaliserende vannet og samtidig nyte de klassiske omgivelsene. Bygningene gjenspeiler landets rike kulturhistorie gjennom tidene: Her representeres alt fra klassisk tyrkisk arkitektur og art noveau til barokk.
En by full av nytning
Besøk noen av Budapests tradisjonelle vinkjellere under en vinsmakning, nyt av noen av landets utsøkte kulinariske spesialiteter eller opplev landets fargerike sang og dansetradisjoner. Ungarn er full av muligheter når det gjelder aktiviteter og utflukter, og har noe for hver smak. Pass på å utforske Budapest på egen hånd: byen har et spennende uteliv med mengder av restauranter, uteservering, barer, diskoteker, jazzklubber og musikkpuber.
En blandning av øst og vest
Budapest har en rik kulturhistorie som preges av influenser fra både øst og vest. Byens operahus omtales som ett av de vakreste i hele verden, og utallige historiske severdigheter er å finne i og omkring Slottsdistriktet. Her ligger blant annet det Kongens slott, den vakre Fiskerbastionen og den majestetiske Matthiaskirken bygd i gotisk stil. For å få et glimt av influensene fra øst under kommunisttiden anbefales et besøk i Statueparken, som har en stor samling velbevarte monumenter fra denne tiden.
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB