Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Skriv ut
img1img1 

Incentive i Budapest

Et velfortjent skulderklapp for oppnådde resultater og prestatsjoner som skaper engasjerte medarbeidere.
I Budapest og Ungarn finner dere mange muligheter for arrangementer med annerledes opplevelser som skaper en positiv følelse blant deltagerne. Sammen med våre prosjektledere sammensettes et opplegg etter deltagernes interesser.
For mer informasjon og for å diskutere idéer for deres arrangement,
kontakt våre prosjektledere på telefon 22416910.


Vennligst benytt blanketten i linken nedenfor ved tilbuds forespørsel.

Tilbuds forespørsel

 

 

Programforslag

Dag 1: Ankomst - Byrundtur - Velkomstmiddag på Donau

Fly til Budapest. På flyplassen møtes gruppen av guide og buss for transport til hotellet. Etter at dere er kommet tilrette og sjekket inn på hotellet venter en sightseeingtur i hovedstaden, med monumenter og plasser som dere ikke må gå glipp av. Dere ser bland annet Operahuset, Parlamentet og nyter den vakre utsikten fra toppen av St. Gellért-berget. Senere venter et første møte med de ungarske vinene med et besøk på "House of Hungarian Wines". Her holdes en utstilling om alle de herlige ungarske vinene og deres egenart.

På kvelden velkomstbuffé på en båt på Donau som flyter gjennom byen. Dere nyter en god middag og ser byen når den kanskje er som aller vakrest, når de gamle bygningene er opplyst. Etter middagen

Dag 2: Vinsmaking i Badascony og Eteyk
På morgenen drar dere mot Balatonsjøen, som er den største innsjøen i sentraleuropa og ligger omkring 100 km fra Budapest vest i Ungarn. Vindistriktet Badacsony ligger på nordsiden av sjøen og er det første stoppet. Her spiser dere lunsj og smaker viner på bra restauranter rett ved den vakre sjøen. På veien tilbake mot Budapest stopper dere ved Etyek, en region med druer som brukes i mange kjente viner. Tilbake i Budapest spiser dere middag på en lokal restaurant på kvelden.
Dag 3: Vinsmaking i Eger og Tokaj
Første stoppet er den byen Eger, 130 km nordøst for Budapest. Her får dere et historisk innblikk i byens fortid med barokk bygninger, festninger og torg. Dere spiser lunsj og prøver regionens viner i "den vakre damens dal". Dere fortsetter siden til Tokaj. Vin fra Tokaj er kjent blant annet fordi selv samme vin blir skjenket i pavens begre under messen, og fordi Polens konger gjennom tidene har drukket viner herfra. Dere besøker byens museum der dere tar del av byens historie for siden å besøke en vinkjeller for vinsmaking. Etterpå videre til Pusztaradavány, der dere tar inn på et hotell i byen og spiser middag.
Dag 4: Bad i Miskolctapolca - Vinsmaking på Korona - Avskjedsmiddag
På morgenen drar dere til Miskolctapolca, et trivelig badeanlegg som ligger i en park. Badet er velkjent fra helt tilbake på 1500-tallet for sine terapeutiske effekter. I det 30-graders vannet kan dere bade inne i en vakker grotte. Her finns også en rekke forskjellige behandlinger for den som ønsker det. Etter badet drar dere videre til Koronas vinhus der dere besøker deres vinkjeldere for vinsmakning og siden spiser lunsj på deres restaurant. Etter besøket på Korona tilbake til Budapest der dere ankommer sent på ettermiddagen. Avskjedsmiddag på restaurant i Budapest.
Dag 5: Hjemreise
Hjemreise på morgenen/ved lunsjtid.
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB