Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Skriv ut

 

 

Aktiviteter

Bad
På Gellértbadet eller Széchenyibadet i Budapest
Ungarn og Budapest har gjennomlang til vært kjent for sine bad og spa. Et avkoblende besøk på Gellért- eller Széchenyibadet er en perfekt avkoblende gruppeaktivitet.

På det berømte Gellértbadet nyter dere av det vakre badet og har tilgang til en rekke forskjellige behandlinger for de som ønsker det. Széchenyibadet ligger i harmoniske omgivelser i en av byens største og vakreste parker og er et av Europas største bad.

Varighet og periode:
2 - 5 timer / Året rundt
Besøk på Operaen

Operahuset i Budapest anses å være et av verdens vakreste og under besøket får dere innblikk i Operans verden. Guiden viser dere rundt bak kulisene med omkledningsrom og hele scenemaskineriet.
Dere ser en utstilling med framtredende personligheter fra den ungarske og europeiske operascenen, med sine primadonnaer og bon vitas - og operaguiden forteller spennende historier om dem. I et ev operaens private rom blir dere underholdt av skuespillere som spiller opp et utvalg fra de mest populære operettene mens dere nyter en kopp kaffé. En utmerket avkobling etter tunge møter eller andre utflukter.

 

Varighet og periode:

1 time / Året rundt (ikke helger)

 

Bringo Hinto sykkelløp

Sammensveis teamet gjennom en underholdende konkurranse på "Bringo Hintos", firehjulsdrevne sykler som rommer 2-4 personer i hver. Hvert lag får noen forskjellige morsomme oppgaver og vanskelige gåter å løse på turen til vakre Margaret Island i Donau. Det raskeste laget vinner.

Dette er en perfekt aktivitet etter en konferansedag med mye stillesittende. En konkurranse tar ca 30-60 minutter å gjennomføre og hele aktiviteten tar ca 3 timer.

Varighet og periode:
3 timer / Mars - November

 

Gokart race

Konkurrer mot kollegaer i et fartsfylt gokart race på Budaring, en unike konkurransebaner i Ungarn med 710 meter morsom kjøring. Her har dere sjansen å slippe løs og konkurrere under lekfulle forhold. Etter konkurransen og prisutdeling bys det på en genuin ungarsk middag under blå himmel, med sang og dans.

Bilene er i toppklasse og all nødvendig beskyttelsesutstyr medfølger. Opp til 10 deltagere kan konkurrere mot hverandre i et løp.

Varighet og periode:
Avhenger av ønsket opplegg / Året rundt

 

Paintball

Et spennende og morsom måte å omgås og skape teamspirit under mer lekfulle forhold. Deltagerne deles opp i to lag og vinneren er det laget som klarer å komme seg til motstandernes base og ta over den. De som blir truffet ryker ut av spillet til neste runde, så det gjelder å passe på.

Alle deltagerne får låne nødvendig utstyr; paintballgevær, kjeledresser og beskyttelsesmasker.

Lengde og periode:
3 - 4 timer / Året rundt

Trabantrally
En festlig måte å oppdage de vakre omgivelsene omkring Budapest. Den klassiske Trabanten er sjelden sett nå om dagen men kan fortsatt ses langs veiene i Ungarn.

Deltagerne deles inn i lag på 2-4 personer som får dele på en bil. Hvert lag får et kart over veien de skal ta, samt forskjellige finurlige gåter og morsomme oppgaver som skal løses på veien.

Ved mållinjen bys det på forfriskninger og en klassisk ungarsk gulaschsuppe laget over åpen ild. Prisutdelingen holdes etter lunsj, deretter bys det på en minnesverdig show med en ungarsk ridegruppe som plutselig dukker opp fra Pusztan.

Lengde og periode:
8 timer / Året rundt
Utflukter
Balatonsjøen
Båt på sentral-Europas største innsjø
Balatonsjøen er den største innsjøen i sentral Europa og ligger ca 10 mil fra Budapest.

Utflukten starter med en herlig båttur over sjøen. Deretter besøker dere Tihany, en by med vakker panoramautsikt over sjøen. Her finns pittoreske gamle fiskekvarterer og et 900 år gammelt kloster som er vel verdt et besøk. Dere spiser lunsj i en tradisjonell Csàrda og begir dere deretter ned til Balatonfüred, en populær badeby der det finns mulighet for å ta en dukkert om været holder til det.

Lengde og periode:
6 - 8 timer / Året rundt
Båtutflukt på Donau

Dere begir dere ut på Donau med elvbåt og inntar en herlig lunsj eller middag som kan akkompagneres med livemusikk om ønskelig. Under turen får dere mulighet for å se parlamentet, fiskerbastionen, Matthiaskirken og det Kongelige Palasset.

Dette er en perfekt mulighet til å oppleve Budapests vakreste severdigheter og samtidig omgås med kollegaer eller foretningspartnere i en avkoblende atmosfære. Om kvelden blir byen vakkert opplyst, hvilket skaper en vakker kulisse til en minnesverdig middag.

Lengde og periode:
2 timer / Året rundt

Gödöllo
Denne vakre 1700-tallsresidensen oppførtes under styrelsen av grev Antal Grassalkovich. Med dens unike arkitektur ble slottet et forbilde for andre Ungarske residenser fra barokkperioden.

Under andre verdenskrig ble uthuset brukt av Sovjetiske tropper og hovedbygningen ble siden brukt som alderdomshjem, hvilket medførte at bygningen gradvis forfalt. En totalrenovering av residensen ble gjort i 1996 og det huser nå det Kongelige Museet. I forbindelse med bygningen ligger en hyggelig café der det også er mulighet for å organisere lunsj og middag hvis ønskelig.

Lengde og periode:
4 timer / Året rundt
Pusztan i Geréb
Dette er en perfekt utflukt om man vil oppleve den tradisjonelle ungarske kultur og samtidig omgås med kollegaer under mer avslappende forhold.

Utflukten starter i Kecskeméts byhus, der dere bys velkommen av byens borgemester. Etter en kort byrundtur fortsetter dere til residenshuset Gerébi der dere møtes av ekte ungarsk gjestfrihet.

Her får dere se en opptredning av de berømte rytterne av Pusztan og spiser siden et utsøkt ungarsk gulasch i tregården, tilberedt over åpen ild.

Lengde og periode:
6 - 8 timer / Året rundt
Byvandring i Budapest
Byvandringen i Budapest gir et innblikk i byen før i tiden opp til i dag sammen med en kyndig guide. Bussturen tar dere blant annet til Heltenes torg, Vajdahunyadslottet, operahuset, parlamentet og berget St. Gellért, der man har en fantastisk panoramautsikt over byen.

Turen fortsetter videre til andre severdigheter i Budapest og avsluttes i det vakre slottsdistriktet, der dere besøker Matthiaskirken og den pittoreske fiskerbastionen.

Lengde og periode:
4 timer / Året rundt
Statueparken
En samling minnesmerker fra Ungarns kommunisttid
Dette er en veldig spesiell historisk utfluktsmål med en unik samling statuer fra den 40-årige kommunisttiden. Mellom 1948-1989 en stor mengde politiske statuer reist og minnesmerker på oppfordring fra partiet. Etter regime skiftet ble alle monumentene flyttet og plassert i denne parken i Budapest.

Samlingen er veldig stor og inkluderer minnesmerker fra den ungarske arbeidsrørelsen samt statuer av Marx, Lenin og Engels, for å nevne noen. Dette er en utmerket måte å få et tilbakeblikk bak det klassiske "jernteppe".

Lengde og periode:
2 timer / Året rundt
Vinsmakning i genuint ungarsk miljø
Opplev genuin ungarsk kultur gjennom mat, vin og tradisjonell sang og dans.

Utflukten starter med en tur til Budafok sør i Budapest som var et tradisjonelt vindistrikt før byen ekspanderte. Her finns fortsatt mange klassiske vinkjellere bevart. Dere besøker en rustikk vinkjeller og får en rundvisning hvor dere lærer mer om vinene og kjellerens historie.

Etter vinsmakningen drar dere til restauranten Borkatakomba i nærheten, beliggende i en gammel vinkjeller. Her ønskes dere velkommen med en drink og får siden servert en utsøkt middag akkompagnert av en fargerik oppvisning med tradisjonell ungarsk sang og dans.

Lengde og periode:
3 - 5 timer / Året rundt
Visegrad
Et innblikk i ungarsk renessanshistorie
Denne historiske utflukt gir innblikk i Ungarns renessansehistorie. Dere ferdes langs Donaus kronglete vei nordover mot bergtoppen i Visegrad, en av flodens vakreste deler. Dere gjør første stopp ved den historiske byen Esztergom, der den første ungarske kongen ble født. Her finns en særdeles velbevart katedral som regnes som et av de vakreste renessansemonumentene i hele Ungarn.

Turen fortsetter til Visegrad med et besøk i Salamontornet, hvorfra dere har en utrolig vakker panoramautsikt over Donau. Her finns et antall historiske utstillinger som er vel verdt å besøke. Dere møtes av riddere og får se en klassisk ridderturnering. Etter oppvisningen bys det på utsøkt mat med middelaldersk touch i Renessanserestauranten, som er innredet i genuin og luksuriøs renessansestil.

Lengde og periode:
6 timer / Året rundt
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB