Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Skriv ut
img1img1 

Konferanse i Barcelona

Barcelona er en av Europas beste konferansesteder - her holder dere møtet i et behaglig klima med muligheter til rekreasjon og byliv. Virksomheten diskuteres og utvikles under noen intensive men samtidig avkoblende dager. Sammen med våre prosjektledere utformes et konferanseprogram der et bra resultat oppnås gjennom en kombinasjon av møter, middager, givende gruppeaktiviteter og spennende arrangementer.


 

For mer informasjon og for å diskutere idéer omkring deres
arrangement, kontakt våre prosjektledere på telefon 22416910 .


Har du forespørsel angående våre tilbud anvend linken nedenfor:

Tilbuds forespørsel

 

 

Programforslag

Dag 1: Sightseeing - Konferanse - Middag

Fly til Barcelona. Gruppen møtes av sin svensktalende guide på flyplassen. Transfer til hotellet for innsjekking. Når dere er innsjekket starter dere besøket med en sightseeingtur sammen med guiden. En bra måte å starte besøket ved å få grep om hvordan byen ser ut. Dere drar gjennom området for de olympiske leker i 1992 og fortsetter gjennom Eixample-distriktet og videre gjennom området med de mest kjente Art Nouvea-bygningene i Barcelona. Dere passerer også paradegaten Passeig de Grácia med modernistiske bygningsverk av blant andra Antoni Gaudi. Gaudis fantasifulle byggverk med serpentinformede og bøyde former er karakteristisk for Barcelonas utseende.
Avslutningsvis besøker vi den magiske Gaudi-parken, Parc Güell, der gruppen overraskes med et avsluttende glass cava ved den majestetiske utsikten over Barcelona.

Etter sightseeingen et kortere introduserende møte fulgt av velkomstmiddag på en restaurant i byen.

Dag 2: Konferanse – Vinsmaking
Dere innleder dagen med konferanse på hotellet.
Etter felles lunsj venter besøket på den verdensberømte cava-vingården Codorníu i Penedés.

Codorníu er en familieeid vinprodusent med aner som strekker seg helt tilbake til 1500-tallet. Dette er den vingården som introduserte cava i Spania. Under sin 500-årige historie har Codorníu klart å holdes innenfor familien og blitt en av verdens mest velrenommerte og viktigste produsenter innenfor vin og cava.
Dere introduseres til vingården med filmvisning, fulgt av en rundtur i de kilometerlange vinkjellerne, både till fots og i tog. Dere avslutter besøket med en cavaprøving av de mest kjente flaskene.

Etter vinsmakingen venter en felles middag inne i Barcelona.
Dag 3: Konferanse - Shopping - Fotball på Camp Nou
Dagen starter med konferanse på hotellet.
Etter lunsj er ettermiddagen fri for shopping. Barcelona nevnes i dag i samme utstrekning som motestedene London, Paris og Madrid når det kommer til shopping. Alle de store merkene har funnet veien hit, og mange nye interessante designere dukker opp i trendige bydelene.
På kvelden er det fotball på Camp Nou med FC Barcelona.
Camp Nou er en av verdens største fotballsarenaer som tar 100.000 tilskuere. I FC Barcelona spiller mange toppspillere i verdensklasse og dere får sjansen for å oppleve stemningen og spillet i spanske "La Liga".
Dag 4: Hjemreise
Hjemreise på morgenen/ved lunsjtid
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB