Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Skriv ut
img1img1 

Kickoff i Barcelona

Med et stimulerende program legger dere planene for projektet eller virksomheten. I Barcelona finnes forutsetningene for givende aktiviteter og teambuilding. Opplevelser og utfordringer skaper et optimalt grunnlag for samarbeide når dere kommer hjem. Sammen med våre prosjektledere utformes et stimulerende program med møter avvekslet med aktiviteter og rekreasjon.
For mer informasjon og for å diskutere idéer omkring deres arrangement,
kontakt våre prosjektledere på telefon 22416910.


Har du forespørsel angående våre tilbud anvend linken nedenfor:

Tilbuds forespørsel

 

Programforslag

Dag 1: Velkomstdrink - Middag
Fly til Barcelona. Gruppen møtes av sin svensktalende guide på flyplassen. Transfer til hotellet for innsjekking etterfulgt av velkomstdrink og middag.
Dag 2: Möte - Sightseeingtur
Dere starter dagen med et kortere møte eller konferanse på hotellet. Felles lunsj på hotell.

Etter lunsjen gjør dere en overgripende sightseeingtur sammen med guiden der noen av Barcelonas høydepunkter står på agendaen. En bra måte å starte besøket ved å få grep om hvordan byen ser ut. Dere drar gjennom området for de olympiske leker i 1992 og fortsetter gjennom Eixample-distriktet og videre gjennom området med de mest kjente Art Nouvea-byggningene i Barcelona. Dere passerer også paradegaten Passeig de Grácia med modernistiske bygningsverk av blant andra Antoni Gaudi. Gaudis fantasifulle byggverk med serpentinformede og bøyde former er karakteristisk for Barcelonas utseende. Avslutningsvis besøker vi den magiske Gaudi-parken, Parc Güell, der gruppen overraskes med et avsluttende glass cava ved den majestetiske utsikten over Barcelona.
Dag 3: Dag på Formel 1 banen med kjøring - Middag
Barcelonas Circuit de Catalunya, står for det årlige Spaniens Grand Prix i Formel 1. Den dagen får dere sjansen for å testkjøre en riktig racerbil på banen sammen med profesjonelle sjåfører under en fartsfylt og stimulerende aktivitet.

Et profesjonelt og velutdannet team ser til at dagen er nøye og vel planlagt og at hvert individ får en optimal opplevelse. De beste og tøffeste kjører står til gruppens disposisjon ved å delta og lære ut de hemmelige teknikkene i denne risikofylte typen av bilkjøring. Racerbilene er forberedte og nøye gjennomgått av et tekniker-team.

I løpet av dagen har dere teori, testkjøring, mekanisk gjennomgang og andre forberedelser innen det er til for banetrening og lunsj.
Etter lunsj ytterligere briefing, banetrening og til sist kjøring.
Dag 4: Besøk på vingård med vinsmaking - Middag
Dere besøker den berømte vingården Miguel Torres i Penedés. Dere hentes med buss og besøket på gården starter med filmvisning om historien og tradisjonene bak familien Torres. Gruppen tar en rundtur med tog gjennom vingårdene. Dere får se fabrikkene og produksjonsprosessen og får se de store vinkjellerne.

Turen avsluttes med vinsmaking i Torres vinmuseum. Til vinsmakingen serveres en pica pica med snacks så som ost, pølse, Serrano-skinke, brød og mandler. Etter vinsmakingen reiser dere tilbake til Barcelona. Ettermiddag er til fri disposisjon og på kvelden felles middag.
Dag 5: Hjemreise
 Hjemreise på morgenen/ved lunsjtid.
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB