Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10

Hjem
Våre tjenester
Våre Destinasjoner
Om Vulkan Reiser
Kontakt oss
Forespørsel
Våre Destinasjoner
BARCELONA
BUDAPEST
GRANADA
ISTANBUL
LISBOA
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakt våre prosjektledere for å diskutere ideer til arrangementet.
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Skriv ut
img1img1 

 

Incentive i Barcelona

La den pulserende verdensbyen Barcelona sjarmere deltagerne. Et aktivt og spennende program gir anerkjennelse for oppnådde resultat. I Barcelona finns en god mix av eksklusive og hyggelige aktiviteter og opplevelser i et behaglig klima. Sammen med våre prosjektledere utformes et opplegg etter deltagernes interesser.

 

For mer informasjon og for å diskutere idéer omkring deres arrangement,
kontakt våre prosjektledere på telefon 22416910.


Har du forespørsel angående våre tilbud anvend linken nedenfor:

Tilbuds forespørsel

 

 

Programforslag

Dag 1: Sightseeingtur - Velkomstmiddag
Fly til Barcelona. Gruppen møtes av sin svensktalende guide på flyplassen. Transfer til hotellet for innsjekking etterfulgt av felles lunsj på restaurant med panoramautsikt over byen.

Etter lunsjen gjør dere en overgripende sightseeingtur sammen med guiden, der noen av Barcelonas høydepunkter står på agendaen. En bra måte å starte besøket, ved å få grep om hvordan byen ser ut. Dere drar gjennom området for de olympiske leker i 1992 og fortsetter gjennom Eixample-distriktet og videre gjennom
området med de mest kjente Art Nouvea-bygningene i Barcelona. Dere passerer også paradegaten Passeig de Grácia med modernistiske bygningsverk av blant andra Antoni Gaudi. Gaudis fantasifulle byggverk med serpentinformede og bøyde former er karakteristisk for Barcelonas utseende.

På kvelden velkomstmiddag i elegant og stilrent miljø på en restaurant i byen.
Dag 2: Flamencokurs - Tapaslunsj - Shopping

Dere starter dagen med å oppleve og prøve dere på ekte spansk flamenco når den er på sitt heteste. Kurset bliver holdt på en av Spanias eldste og mest anerkjente flamenco akademier. Innledningsvis får dere en profesjonell flamencooppvisning fremvist av noen av Spanias fremste “bailarinaer”. Videre følger et intensivkurs i grunnstegene i flamenco under instruksjoner av en av skolens profesjonelle danselærere, med en flamenco-gitarrist live i dansestudiet. 
Dere følger opp dansepasset med en felles lunsj midt i det fasjonable shoppingdistriktet på Barcelonas paradegate Passeig de Grácia. Her serveres spanske tapas med finesse.
Etter lunsj er det tid for en shoppingrunde i Barcelona på egenhånd. Byen nevnes i dag i shoppingsammenheng i samme utstrekning som motestedene London, Paris og Madrid. Alle de store merkene har funnet og veien hit, og mange nye interessante designers dukker opp i de trendriktige bydeler. Barcelona har blitt en magnet for shoppingsugne og trendsettere.

Dere avslutter dagen med felles middag på restaurant.

Dag 3: Katamarankryssing - Sitges - Middag

Dere bruker formiddagen som dere selv ønsker.
Klokken 12.30 bliver det samling i Barcelonas havn Port Vell for dagens opplevelsesprogram, en katamarankryssing mellom Barcelona og Sitges.

Ombord får dere en helhetsopplevelse av Barcelona fra havet. Dere ferdes langs det vakre kystbandet samtidig som dere nyter av en lekker lunsj ombord. Med dere har dere en guide som kan fortelle om de plasser som passeres. Dere avslutter kryssingen i den lilla pittoreske og veldig fasjonable fiskehavnen i Sitges.

Dere tilbringer ettermiddagen i den sjarmerende byen Sitges. Besøk noen av de mange kunstgalleriene, spaser langs den kilometerlange stien langs stranden eller finn et koselig sted å ta en avkjølende drikk i solen. Transferbussen henter dere på et forutbestemt sted for returreisen tilbake til Barcelona.

 

Kvelden starter på en bar for en velblandet cocktail før middagen. Dere nyter en avskjedsmiddag på restauranten med en utsøkt middag i spansk stil.

Dag 4: Hjemreise
Hjemreise på morgenen/ved lunsjtid
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Kontakta oss | Sitekart
© Vulkan Resor AB